maandag 1 augustus 2016

Meidenkamer behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ontvang de laatste aanbiedingen en acties. Altijd als eerste op de hoogte.


Behang en muurstickers meisjeskamer.

Een meidenkamer knapt altijd op van een leuk motiefje op de muur. Dit kan met behang , maar ook met kleurrijke muurstickers. Omdat er zoveel verschillende prints, vormen en kleuren verkrijgbaar zijn, helpen we je hieronder op weg met alle mogelijke wanddecoraties met behang en muurstickers meisjeskamer. Bij behangwereld vindt u een groot assortiment meisjesbehang van alle topmerken. Ben je zoek naar behang voor een gezellige en vrolijke meidenkamer ? Of wil je er een echte prinsessenkamer van maken?


Laat je inspireren door de ESTA kinderkamercollecties. Hartjes, sterren, stippen, driehoekjes of gave dierenprints – van ESTA behang gaat elk meisjeshart sneller kloppen.

Bij een meidenkamer hoort natuurlijk één patchwork item. Of het nu een lamp, een plaid of een complete wand is. Patchwork straalt vrolijkheid uit. Bloemen, hartjes, vlinders en vogeltjes: het kan niet leuk genoeg.


Meisjes houden over het algemeen van lieflijke kleurtjes, zoals roze, lila en pasteltinten. Uiteraard willen ze niet het behang van de babykamer nog in hun meidenkamer hebben hangen. Dus er is werk aan de winkel als het behang op de meisjeskamer nog niet vernieuwd is! Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Voor de meidenkamer (maar ook voor een jongenskamer) vind ik het “knopen behang ” ook echt geweldig!


Beide behangpatronen zijn goed te combineren met vele (oude) tinten verf. Neem een tint uit een autootje of een knoopje of combineer het behang met grijs- en wit tinten. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Keuze uit miljoenen fotobehang dessins, exact op maat gemaakt, zie online gratis beeldbank Elke fotobehang bestelling vanaf euro wordt gratis verzonden ! Maar wat voor behang past in jouw meidenkamer ? Hieronder vind je veel mooie voorbeelden van meisjeskamer behang.


Foto toelichting: De allereerste afbeelding laat behang van het merk Majvillan zien, het is ontworpen door de Zweedse Charlotte Sandberg.

Ook op de tweede afbeelding zie je een voorbeeld van hun behang. De dames in spé zijn kritisch en veeleisend wat betreft de inrichting van hun kamer. We hebben daarom heel veel behang voor ze geselekteerd ! Voor jongens en meiden die de kindertekeningen ontgroeid zijn maakten we een selectie behangsoorten met tiener thema`s als fashion, wereldse- en retro motieven.


Urban behang met de wereldsteden New York, London, Parijs, Moskou en Peking. Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst ! Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang.


Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.