dinsdag 1 juli 2014

Beach look slaapkamer

Beach look slaapkamer

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Ruim assortiment slaapkamers. Bekijk nu onze uitgebreide collectie LOOXS.


Beach look slaapkamer

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Om een beach look te geven aan je slaapkamer kun je kiezen voor vrolijke woonaccessoires: kussens, een vloerkleed of misschien zelf een poef. Dit zijn spullen die je ook gemakkelijk weer veranderd. Ik deed dit in de slaapkamer … niets fijner om na een heerlijke zomeravond tot rust te komen in een fijne frisse en koele slaapkamer.


Als basis voor een Beach look in de slaapkamer gebruik je vooral lichte kleuren. Meubels, accessoires, vloeren, wanden, ramen… Bij Meubelpark de Bongerd vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van landelijk wonen en slapen. Een grote collectie banken, stoelen, kasten, etc. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Beach look slaapkamer

Door verder gebruik te maken van onze website, geeft u toestemming. Denk ook aan de raamdecoratie. Typisch voor een beach look zijn houten luiken voor de ramen.


Je kunt ook kiezen voor bamboe raambekleding, of lange, witte gordijnen. Andere accessoires die veel terug kunnen komen in een beach look interieur zijn zeilboten, schepen, ankers en alles wat verder met de zee en boten te maken heeft. Hoewel een huisje in de drukke stad echt veel voordelen heeft, kunnen wij ook onwijs genieten van het strand. Zeker in de zomer, als het in Amsterdam snik heet is, kunnen wij eindeloos dagdromen van een huisje aan het stran de frisse zeelucht en het warme zand. Breng schatten die je vindt in de natuur in je interieur.


Schelpen van het strand bijvoorbeeld doen het goed bij de beach - look. Houten bankje of rotan stoelen Geen Ibiza-interieur zonder houten bankje of rotan meubilair. Combineer het met accessoires met floral-print. Laat je inspireren door onze LOOXS collectie.


Eerst passen, achteraf betalen! Hoewel we bij Roomed graag denken dat we experts zijn op het gebied van interieur, is het soms ook fijn om het over te laten aan de échte experts. Marlies Novica is zo’n expert die met haar bedrijf ExpatHome behoorlijk lekker bezig is. Speciale aanbiedingen The Beach Look met meer dan korting op het assortiment alleen voor Westwing leden. We zijn al snel geneigd om mooie schilderen en kunstwerken op een plek te hangen waar jij (en je visite) het veel ziet, zoals de woonkamer.


Zo zonde van je slaapkamer ! Door een mooie foto of schilderij op te hangen lift je direct de ruimte op. Een moderne look of toch liever een klassieke uitstraling. Ga door naar de hoofdinhoud. De temperaturen zijn langzamerhand aan het stijgen.


Misschien heb je al van de zon genoten op een terrasje of ben je zelfs al op het strand geweest. Helaas wonen we niet allemaal in de buurt van het stran maar wat je dan kunt doen is het strand naar jouw huis halen! Met de juiste accessoires creëer je de beach look bij jou thuis. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel?


Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn.


Strandhuis inrichting een interieur in strandstijl en look , met zomerse accenten en accessoires die passen bij de omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts