dinsdag 1 juli 2014

Trendy babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Binnenkijken in deze trendy babykamer van Julian.


Ik had maanden gefantaseerd over zijn kamertje en wat spullen verzameld. Hippe babykamer In de eerste plaats dient een babykamer een veilige, warme en fijne plek te zijn voor je kindje om te slapen en te spelen. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Om een hippe babykamer te maken, zijn er mogelijkheden te over. Van het beste van het beste trendy design tot eenvoudige creatieve (lees betaalbare) oplossingen.


Er zijn weleens jaren geweest waarin de kinderkamer trends mij net wat te volwassen waren. Zoals de minimalistische trend. Of de holographic en metallic trend van vorig jaar.


Maar de trends van nu zijn echt vrolijk. Trend 1: De natuurlijke en botanische babykamer trends. Favoriet van vele en mede daardoor één van de belangrijkste trends van dit moment. Het buitenleven naar binnen halen en hierdoor genieten van natuurlijke kleuren en materialen in een interieur. Zo ook in de kinderkamer en babykamer.


Botanisch wonen is hierbij het meest populair. Hier volgen dé essentials voor een trendy babykamer. De meubels zijn geschikt voor zowel jongens- als meisjeskamers.


Witte commode voor een trendy babykamer. Een meubel dat écht thuishoort in een trendy babykamer is een witte commode. Ook wel aankleedmeubel of babykast genoemd. Kijk of je oude meubeltjes kunt opknappen met een likje watergedragen verf of lak. Het zal je verbazen hoe een oud kastje omgetoverd kan worden in een super mooie commode!


De babykamer inrichten is één van de leukste dingen om te doen als je zwanger bent. Je kunt de babykamer inrichten op trend of kleur. Babykamer hip en praktisch.


Veel meubels op deze pagina zijn net even anders als die uit een standaard babykamer. Door het spelen met design en kleur ontstonden trendy meubelen die zich prima thuis voelen in een hippe babykamer. Zo hebben sommige spijlen en pootjes van het ledikant een andere kleur dan het ledikant zelf. Grootste assortiment baby kamer. De botanische tekeningen, cactus-, ananas- en flamingoprints maken plaats voor een nóg exotischer interieur.


Hoe meer kleur in de babykamer , hoe beter! Beestenboel, een thema dat voor Hartenboef niet onbekend is. Denk aan behang met dierenprint en dierenposters.


Trendy babykamer

Ook kussens en tapijtjes komen veel voor met dieren prints. Jij wilt alleen het allerbeste en allerleukste voor jouw kleine spruit. Of je nu veel te besteden hebt of weinig, de babykamer wil je graag zo trendy mogelijk hebben.


Wij komen net terug van de beurs in Parijs en hebben daar de trends voor komend 1. Je hoeft niet perse los te gaan met verf, maar je kunt deze kleuren ook in de babykamer verwerken met accessoires. Misschien vind je donkerblauw iets te intens voor een babykamer. Wanneer er een nieuwe trend om de hoek komt kijken, kun je de babykamer makkelijk aanpassen!


Trendy babykamer

Deze trend vond ik zo leuk dat ik hem zelf ook heb toegepast in Valentina’s kamer, bijna twee jaar geleden. Vind de beste selectie trendy babykamer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit trendy babykamer voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een fijne babykamer is een plek waar je kindje zich fijn, geliefd en veilig voelt. Een plek die past bij jouw smaak en wensen.


Ga je voor strak of juist hip? Kies je meubels uit één complete set of wil je verschillende stijlen combineren? Leuke accessoires maken de babykamer helemaal af.


Trendy babykamer

De moderne babykamer Trendy White van het merk Quax heeft een hippe Scandinavische look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.