maandag 1 december 2014

Hammerite transparant

Hammerite transparant

Klusartikelen voor de laagste prijs. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Hammerite metaalvernis is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van metaal. Je kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Hammerite Metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen.


Hammerite transparant

Kan direct over roest worden aangebracht. Toepasbaar op alle ferrometalen, zelfs geheel of gedeeltelijk verroest. Op non-ferrometalen koper, messing en roestvrijstaal.


Niet toepasbaar op aluminium en zink. Een volgende laag na minuten, maar binnen uur, aanbrengen op de vorige laag. De metaalvernis spray voor binnen en buiten is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van metaal. Deze verpakking bevat 400ml transparante metaalvernis spray. Transparante en kleurloze metaalvernis op solvent basis die beschermt en verfraait.


Ideaal voor de behandeling van kaal metaal zonder het metaaleffect van de ondergrond te verliezen. Is niet geschikt voor non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper. Het vernis kan direct op metaal worden toegepast. Direct over roest: zonder primer of. Deze metaalvernis kan direct over roest worden aangebracht.


U bestelt Hammerite Hittebestendige Lak altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste. We protect metal: our metal paints are specially formulated to form a tough barrier that resists knocks and scrapes, maintaining a beautiful finish for longer. Unlike conventional paints, Hammerite can be applied directly onto metal without using a primer and undercoat first. Reasons to choose Hammerite.


Hammerite transparant

De producten van Hammerite zijn uniek omdat deze direct over kaal metaal, en zelfs enigszins roestig metaal gezet kunnen worden. Dit scheelt één of meerdere lagen primer. Daarnaast zijn de verven ook nog eens stoot- en krasvast, dus ideaal voor gebruiksvoorwerpen, maar ook voor bijvoorbeeld een hekwerk. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Check de voorraad of bestel direct online. Daarnaast is de vernis eenvoudig te verwerken, sneldrogend en geeft het een kleurloze hoogglans. De vernis is direct over roest aan te brengen, geen primer nodig. Een volledig overzicht van alle Hammerite verf. Online winkels en winkels bij jou in de buurt die verf verkopen op Vergelijk.


Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Uiteraard kan een tuinhek ook van hout zijn. Klus artikelen voor lage prijzen. Spuitbare transparante hoogglans lak ter bescherming en verfraaiing van metaal.


Bestel al je klus artikelen online. Verf Leverancier van Nederland! Vóór 23:bestel morgen in huis! Profiteer nu van Korting Same.


Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.