maandag 1 december 2014

Pillendoos groot

Alle pillendoosjes vind je op beslist. Bestel snel jouw pillendoosjes online. Shop nú voordelig op beslist. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Een grote dispenser om per dag uw pillen in te bewaren. Deze extra grote pillendoos is voorzien van grote letters en hokjes en is daardoor extra duidelijk voor visueel gehandicapten en personen met een beperkte handigheid. Elke dag heeft een dekseltje.


De grote letters en hokjes zijn duidelijk voor visueel gehadicapten en.

Deze pillendoos is extra groot en is daardoor zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking. Het kan een uitdaging zijn om dagelijks rekening te houden met het innemen van medicijnen. Daarom kan deze grote pillendoos een aangename aanvulling zijn.


De vakjes van deze pillendoos zijn extra groot. De pillendoos is voorzien van grote letters die duidelijk leesbaar zijn. Met een visuele of motorische beperking is het pillendoosje erg handig in gebruik. De grote pillendoos van Ableis erg handig voor mensen met een visuele of motorische beperking.


De letters staan op deze pillendoos extra groot afgebeeld en de vakjes zijn groter dan een gebruikelijke pillen doos. Bekijk ons uitgebreide assortiment als je op zoek bent naar een geschikt pillendoosje. Productbeschrijving (kort) Deze extra grote ronde pillendoos met deksel is ideaal voor het opbergen van grotere pillen of grotere.


Pillendoos Groot pillendoos. Artikel van Volgende. Zo is er ruimte voor grotere pillen, maar ook voor meerdere pillen. Medimax afmeting per (dag). Elk dag van deze pillendoos heeft vaste vakjes voor ochten middag, avond en nacht.


Set voor week, dagen medicatie.

Nederlandse taal op doosjes. Helaas is over dit artikel nog geen verdere informatie beschikbaar. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Met dit handige formaat is hij zeer geschikt om mee te nemen op reis, weekendje weg. De Anabox dagen heeft vijf vakjes per dag en is geschikt om uw medicijnen in te delen voor de hele week.


Als u een pillendoosje leeg heeft voegt u het simpelweg achteraan in de. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Met extra hoesje voor het meenemen van een dagpildoosje. De boxen hebben verstelbare vakverdeling om aan de maten uw tabletten aan te passen.


Elk doosje is ingedeeld in ochten middag, avond en nacht. In deze categorie vindt u verschillende pillendozen ,. De verzendkosten bedragen € 5. Bij aankopen boven de € 25- worden geen verzendkosten berekend indien u woonachtig. Naast de kleine en medium variant, hebben wij nu ook de grote variant van het pillendoosje ! Daarnaast denken we graag met je mee als je een andere vulling wilt! In deze extra grote pillendoos kunt u uw medicijnen voor de hele week opbergen.


De doos heeft vakje per weekdag en elk vakje heeft een eigen dekseltje. Doordat het pillendoosje extra groot is, is dedagaanduiding heel duidelijk leesbaar. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts