maandag 13 april 2015

Containersticker

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Welkom op de site van Coverart. De stickers voor uw container en kliko.


Eenmaal geleegd worden de afvalbakken willekeurig weer op de stoep gezet. Tja en als nou elke container grijs is, welke is dan van jou?

Met een containersticker zorg je ervoor dat jouw afvalcontainer gelijk herkenbaar is. Je kunt dus gelijk naar jouw eigen container lopen en deze weer mee nemen en weer achter in je tuin zetten. Snel de Kliko afvalcontainer decoreren met een grote front sticker. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Bekijk online onze collectie. Deze container sticker is voorzien van een print van een waterval. Met de sticker ziet uw container er een stuk vrolijker uit en kunt u deze ook weer snel terugvinden.


Is uw afvalcontainer u een doorn in het oog?

Deze duurzame en trendy containersticker camoufleert en zorgt voor een prettig aanzicht in uw tuin! Tevens herken uw kliko snel tussen de anderen in de straat. Uw afvalcontainer zal met deze grappige poes geweldig leuk staan! Onze containersticker met daarop de pakkende tekst ‘Grove taal? Op straat, bij scholen en bedrijven, afvalcontainers staan overal.


De Bond tegen vloeken heeft daarom een drooop alle afvalcontainers van Nederland de containersticker ‘Grove taal? Op zoek naar een sticker voor de kliko container ? Binnen werkdagen in huis. Deze vlagsticker met het ontwerp van Paul Heutinck kun je nu direct online bestellen. Ideaal om jouw trots op de Achterhoek te uiten of die saaie kliko eens op te vrolijken. Zo herken je jouw kliko aan de straat direct!


Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! U gemakkelijk en snel uw huisnummer voor de afvalbak, kliko, container of prullenbak. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Vraag een containersticker aan.


Container verbrand Is uw container verbran bv. De rolcontainers van huishoudens in de Mr.

Stormstraat werden voorzien van een sticker met een TilburgsAns-pictogram. Prachtige tuindoeken voor het exclusief aankleden van uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen.


Bij het ontwerpen van deze interventie zit het hem in de details. Zo stond in een eerder ontwerp van de containersticker een rood kruis door de container met afval ernaast. Maar daarbij kan men de associatie vormen dat afval in de container doen het foute gedrag is.


Aangeboden: containersticker , klikosticker, kliko sticker, container sticker , kliko jas, bakjas, pimp je kliko, ottosticker, otto, gft container, wheelie bin cover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.