vrijdag 17 april 2015

Drukvat verfspuit

Specialistisch advies nodig? Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. AIRPRESS drukvat met verfspuit. Complete unit met verfspuit , materiaalslang, luchtslang voor verfspuit , reduceerventiel en verzinkte materiaaldruktank met een inhoud van 2.

Dit drukvat met verfspuit is voorzien van een veiligheidsventiel en is geschikt voor het verwerken van verf, lak, lijm en andere stoffen. Het drukvat wordt compleet geleverd met een reduceerventiel, veiligheidsventiel, meter transparante materiaalslang en luchtslang. Tevens wordt dit drukvat tijdelijk met een hoogwaardig aluminium 8mm verfspuit ter waarde van €13geleverd!


Laat toe makkelijk te controleren of de slang goed schoongemaakt is na. Voorzien van veiligheidsventiel. Met dit apparaat kunnen verf, lak en andere stoffen worden verwerkt.


Inhoud Gallon = ca 8. Een drukvat wordt aangesloten op de perslucht die vanuit een compressor of het centrale persluchtsysteem komt.

Aan de tank zit een slang gekoppeld die vervolgens leidt naar een spuitpistool. Bij het gebruik van een drukvat wordt de lak via de slang naar het spuitpistool toe gebracht waarna de verf verspoten kan worden. Airless verfspuiten kenmerkt zich doordat de verfspuit direct verf uit de emmer opzuigt. Tevens door het grotere vermogen kunt u hiermee snel grote oppervlakten voorzien van alle soorten verf. Doordat u geen verfreservoir meetorst is werken met een airless verfspuit fysiek minder belastend.


Bestel gemakkelijk en snel online. Vraag vrijblijvend deskundig advies. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dit product is niet geschikt voor het verwerken van latex!


Drukvat is voorzien van een veiligheidsventiel. Standaard geleverd met 2mm nozzle. Op deze manier hoeft u niet voortdurend de beker bij de vullen, wat tijd en verf uitspaart. Daarnaast is het aflakresultaat ook beter, omdat de verspuit niet te zwaar wordt en de druk constanter is.


Bekijk alles met drukvat ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Op zoek naar een verfspuit voor het verspuiten van lak of verf? Pompen of tips van Gracoi?

Eminent, Hamach, DeVilbiss en Graco. Voor beide laatstgenoemde spuitpistolen zijn geen onderdelen verkrijgbaar. Pro-tek ProGun HVLP drukvat spuitpistool. Klus artikelen voor lage prijzen.


Snelle levering, prima service en goede. Welkom bij Verfspuitwinkel. In onze webshop kunt u (airless) verfspuit apparatuur en accessoires van diverse merken online bestellen.


Door eigen grote import van verschillende leveranciers kunnen wij elke gangbare verfspuit leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Het maakt niet uit waar u zich bevindt – in de werkplaats, fabriek, overal kunt u het pneumatische gereedschap van Airpress gebruiken. Het gereedschap biedt de beste prestaties, werkt comfortabel en duurzaamheid en veiligheid staan voorop. Voor de specificaties en meer informatie over dit artikel verwijzen wij u naar onze webshop.


Daar kunt u ook zien of wij het op voorraad hebben. U kunt in onze webwinkel veilig betalen met Ideal, Paypal, Sofort, overboeking, maar ook met acceptgiro (via Klarna). Coolblue: alles voor een glimlach. Vind de voordeligste en beste verfspuit met drukvat producten op VERGELIJK. Overzicht van verfspuiten.


Doorgaans alle typen verfspuiten zijn verkrijgbaar, maar het prijskaartje kan wel flink verschillen. Pneumatische verfspuiten zijn bij elke bouwmarkt verkrijgbaar, zoals bij de Gamma. Indien de compressor 3l erbij gerserveerd wordt adviseren wij om de aanloopstroombeveilger er ook bij te te huren. Extensive selection of paint sprayers at Graco. Find paint sprayers for DIY or professional tradesmen.


We offer dependable products of the highest quality.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.