donderdag 30 april 2015

Gordijn strijkband

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Ontdek assortiment Gordijn Accessoires. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Kant-en-klaar gordijnen met plooiband inkorten? Makkelijk om gordijnen textiel in te korten zonder te.

Ook gordijnhaken zijn handig! Maak voordat u begint met naaien uw keuze uit de haken die u wilt gebruiken, bijvoorbeeld insteekhaken of inschuifhaken. Maak de mooiste gordijnen met. Zoomband om mooie zomen te maken in gordijnen of vitrage. Ik heb gordijnen opgehangen van de ikea.


Er zit een zoomband ( strijkband , vlieseline) bij, zodat je zonder naaien toch een zoom kan maken. Je strijkt die band in de zoom en klaar. Alleen: kan ik dat het beste doen met de strijkplank, terwijl het gordijn hangt, of moet ik het gordijn afhalen en het op de grond doen? Heb jij (aanvullende) tips voor kijkers hoe het inkorten van de gordijnen nog eenvoudiger of beter kan?


EXTRA TIPS: 1: Was de gordijnen (mits er geen strijkband inzit) voordat je ermee aan de slag gaat, ze krimpen vaak enorm. Denk verder aan insteekhaken, inschuifhaken, plooibanden, zoombanden, rimpelbanden en strijkbanden. Kwantum, daar woon je beter van! Ruim assortiment online bestellen! Design, Direct Van De Makers.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Lengte per stuk is meter.

Heeft u mooie stof uitgezocht voor uw gordijnen ? Je kunt kiezen uit kant en klare gordijnen met ringen, plooien of lussen. Wil je de gordijnstof iets inkorten? Met een strijkband is dit zo gerealiseerd. Kijk ook altijd even goed naar de functie van het gordijn en je raamsituatie en bepaal het juiste ophangsysteem.


Wees trots, je kan gordijnen zomen! Gordijnen innemen of zomen op een supermakkelijke manier. Een zoomband komt in twee uitvoeringen meestal. Ze zijn ongeveer meter lang en kosten een paar euro. Het gordijn is ook voorzien van een tunnel om een roede doorheen te schuiven.


Het plooiband is verstelbaar dus bruikbaar met enkele en met dubbele plooihaken. Met het meegeleverde strijkband is het gordijn eenvoudig op lengte te maken dus is het ook echt meteen op te hangen! Bij GAMMA vind je verschillende soorten gordijnen met uiteenlopende functies en doeleinden, van verduisterende gordijnen tot wave gordijnen. Volgens mij zijn deze gordijnen heel simpel in te korten, komt geen naaimachine aan te pas. Alles wat je nodig hebt is een meetlint, schaar, strijkband , strijkplan en strijkbout.


Je knipt de gordijnen iets langer af dan ze moeten worden en zet er volgens de gebruiksaanwijzing met de strijkband een nieuwe zoom erin. Kun je ze tijdens het hangen nog op maat maken en dan heb je zelfs op een scheef lopende vloer gordijnen die aan de onderkant mooi gelijk hangen met de vloer. Koop nu en verfraaien van uw huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.