donderdag 16 april 2015

Grote pan 10 liter

Shop direct liter pannen online. Beslist de laagste prijzen. Pannen voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Specialistisch advies nodig? In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze extra grote roestvrijstalen pan van hoge kwaliteit met glazen deksel is geschikt voor vele recepten en. Prachtige grote RVS soeppan - of liter - Met glazen de.


Zo bieden wij onder andere modellen aan van het kwalitieitsmerk Pardini. Soeppannen met een inhoud van tot liter kunt u in ons aanbod terugvinden. Bent u van plan grote hoeveelheden eten te bereiden dan kunt u nu snel en eenvoudig een soeppan of kookpan online bij ons bestellen. De springhoek beschikt over een zeer uitgebreid assortiment , omdat wij vinden dat het u aan niets mag ontbreken op uw evenement.


Je hebt dé Webwinkel voor de grote pan uit Hongarije gevonden!

Grote pan uit Hongarije liter. Een soeppan is niets anders dan een grote , hoge kookpan. Maar deze hoogte maakt ‘m juist geschikt om grotere hoeveelheden soep in te koken.


Andere gerechten kun je er natuurlijk ook in bereiden, zoals aardappelen, groenten, pasta of sauzen. Handig, voor een groot gezin of wanneer je gasten hebt. Heb jij vaak vrienden of familie over de vloer en wil jij wel eens een grote hoeveelheid soep serveren? Ga dan voor een grote soeppan van bijvoorbeeld liter. Maar ook als jij op zoek bent naar een soeppan die kleiner is, bijvoorbeeld liter of liter , ben je bij Blokker aan het juiste adres.


Bij ons vind je soeppannen in verschillende maten. Rvs kookpan liter € 7Bestellen. Gasbrander Powerfire € 3Bestellen. Er zijn geen producten in de winkelwagen. Bekijk de categorie pannen en ovenschalen op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. In ons assortiment kookgerei vind je allerlei pannen. En wat betreft veelzijdigheid: niet alle pannen hoeven op het fornuis, want sommige kan je ook veilig in de oven gebruiken.


Hoogwaardig roestvrij staal maakt onze pannen makkelijk en langdurig te gebruiken, dus je weet zeker dat je kookgerei nog jaren meegaat.

Al onze gangbare merken hebben een of meerdere grote pannen. Of u nu kiest voor een eenvoudige GSW of Inoxibar pan , met een glazen of stalen deksel of bijvoorbeeld een pan van BK die bij uw pannenset aansluit, u kunt er gemakkelijk grote hoeveelheden soep in koken. Dus gewoon de soeppan van de buren lenen.


Dan maak je een litertje meer voor de zekerhei en kan je dus liter per pan doen. Neem wel soeppannen, want de ruimte heb je echt nodig. Er staan zat soeprecepten op de pijler, dus leef je uit. Deze grote kookpannen bieden een flinke literinhoud en zijn ideaal voor de groothorecakeuken waar bereiding van allerlei gerechten dagelijks op het programma staat. Met genagelde aluminium handgrepen en een zeer solide design, zijn dit de kookpannen waaraan u snel gewend raakt.


Zet liter water in een grote pan op het vuur met koud water. Doe de krabbetjes en spliterwten erin, evenals 2gram spekjes en de laurierbladen. Laat het heel erg langzaam aan de kook komen. Haal als het kookt het schuim eraf met de schuimspaan.


Voeg daarna het volgende toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.