woensdag 8 april 2015

Hakenband gordijnen

Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Denk verder aan insteekhaken, inschuifhaken, plooibanden, zoombanden, rimpelbanden en strijkbanden.


IKEA - KRONILL, Gordijnban wit, Vereenvoudigt het maken van plooien aan de bovenkant van de gordijnen. Kwantum, daar woon je beter van!

Het plooiband heeft ook blinde embrasses, zodat je het gordijn direct op een gordijnroede kan hangen. Hakenband transparant meter. Dit hakenband is voor het plooien van gordijnen en vitrages. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn.


Koop liever te ruim dan te krap. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Scherp geprijsd en snelle verzending.


Met gordijnband Concorde creëer je rimpelplooien over de volle breedte van het gordijn. Bestel nu eenvoudig online! Dit plooiband is geschikt voor op een klittenband rails en is dus geschikt voor gordijnen die niet open en dicht worden geschoven. De breedte van het band is 2cm en is wit van kleur. Benodigd band is variabel tot maximaal 3x de gordijnbreedte.


Gewoon simpel, waarbij je hakenband op de stof gaat naaien zodat je zelf geen plooien hoeft te naaien.

Daar steek je een paar haken in (hoeven niet eens evenveel te zijn als het bestaande gordijn ) en deze haakjes steek je door de runners (or ringen, ligt er aan wat voor systeem je hebt natuurlijk) in de rails waar het gordijn nu ook aan vast zit. Hierdoor krijgt u een mooie plooi in uw gordijn of vitrage. Instructie voor vlinderplooien en platte plooien: U naait de band aan de stof.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit gordijnen die aan de roede bevestigd worden door middel van ringen of via plooien aan een rail. U hoeft de touwtjes niet aan te trekken maar u naait de plooi in de stof. De manier waarop ze vastgemaakt worden, heeft bovendien effect op het uiterlijk van de gordijnen.


Het grote voordeel van kant-en-klaar- gordijnen is dat je ze alleen maar op maat hoeft te maken, indien nodig. Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Design, Direct Van De Makers.


Let op: voor een volledige sluiting is haak- en lusband nodig. Er zitten al hokjes in de band om de haken in te doen. Er kunnen diverse soorten haakjes in zoals duplohaakjes, plastic haakjes etc. Verduisterende gordijnen zijn speciaal geweven om heel veel licht tegen te houden voor een fijne, donkere en sfeervolle kamer.


Donkere kleuren houden nog iets meer licht tegen dan lichtere tinten. De achterkant van het gordijn heeft dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant. De gordijnen zijn goed te reinigen, zie het wasvoorschrift.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.