dinsdag 21 april 2015

Hondenkussen roze

Kies uit producten vanaf € 195. Vergelijk ruim 7dierenkussens. Kussens voor alle dieren online! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Het taupe hondenkussen waar met grote letters lief!

Het roze hondenkussen heeft een felle, stoere en lieve uitstraling. Roze hondenkussen Op zoek naar een roze hondenkussen ? Roze staat bekend om de romantische en zachte uitstraling die er vanuit gaat. Roze wordt vaak geassocieerd met de vrouwelijke kant van onze natuur, maar het staat aan de andere kant ook voor een opvallende. Dit hondenkussen is voorzien van een afritsbare buitenhoes en gevuld met EPS korrels.


Groot voordeel van Nylon is dat het waterdicht is. Hierdoor kan het kussen makkelijk worden schoongemaakt met een natte doek. Het binnenkussen is voorzien van een ritssluiting zodat het kussen later makkelijk kan worden.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Luxe hondenkussen trendy met opstaande ran afritsbare hoes en gevuild met EPS korrels. Het kussen neemt de natuurlijke vorm aan van de hond. De binnenhoes is later altijd weer bij te vullen.


Met een roze hondenkussen kun je mooi een keertje variëren. Het is een keer wat anders. Maar een roze hondenkussen voor een grotere hond is ook harstikke mooi. Tegelijkertijd is het altijd fijn als het hondenkussen geen afbreuk doet aan uw stijlvolle inrichting. Om deze reden vindt u bij ons dan ook hondenkussens in tal van soorten en maten.


Hondenkussen roze is niet voor iedere hondenbezitter de juiste kleur. Zo is er altijd een hondenkussen dat past bij uw hond en inrichting. Mooi hondenkussen gemaakt van heerlijke zachte wellness fleece roze met ijskristallen. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis.


Net als jij, is je hond er moe van geworden. Lekker hondenkussen van Lief! Loungekussen roze heeft een leuk design met roze hartje, tekst, poot en bot.

De mooie details maken dit kussen helemaal af, zoals de bruine handgreep aan de voorkant van het Lief! De hoes van het kussen is voorzien van een rits. Leuk hondenkussen met een print van sterretjes en pootafdrukken. Doe dit alleen niet boven de dertig graden.


Het is verkrijgbaar in de maten klein, gemiddeld en groot. En zie je je voorkeur hier niet tussen zien staan, dan is dat geen probleem, want Lief! Een roze hondenkussen bestaat uit een binnenbe binnenhoes en EPS parels.


Bekijk nu de volledige roze collectie om een geschikt exemplaar te vinden dat bij uw interieur past. Voor iedereen een voordeel. Dit kussen kan als rust -en slaapplekje gebruikt worden voor honden en katten.


Dit comfortabele kussen is goed te combineren met een mand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.