dinsdag 7 april 2015

Madam stoltz spiegel

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Uitstekende service en hoge kwaliteit.

Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump Tiel. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Madam Stoltz spiegel op Vergelijk. Doe wooninspiratie op via onze website! Op dit moment is antiek brons heel hip en dit zie je dan ook veel terug in het assortiment.


Voorzien van metalen ketting om m aan op te hangen.

Zoek je een gave spiegel voor aan de wand! Dan is deze hang spiegel voor jou perfect. De bamboe spiegel is ook in het rond verkrijgbaar. Deze spiegel heeft een stoer uiterlijk door de metalen rand om de spiegel. De spiegel is zwart van kleur.


De ronde spiegel heeft een diameter van centimeter en is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat, gaaf om deze spiegels samen te. Neem dan contact op met onze klantenservice. Be inspired by the MADAM STOLTZ atmosphere and the sense of HOME SWEET HOME. Mirror mirror on the wall.


Vind items binnen jouw budget. Naast dat een spiegel jezelf reflecteert, laat het de ruimte ook een heel stuk groter lijken! Het fleurt de boel helemaal op.


Met het opvallende design haal jij echt een musthave in huis. Bewonder jezelf in de spiegel waar je maar wilt. Gratis verzending boven €5- (Alleen voor online bestellingen) Klanten beoordelen ons met een 8. Het artikel is uitverkocht. De levertijd bedraagt dagen.


Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Ronde bamboe spiegel , wat een leukerd!

De diameter van de spiegel is ca. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De producten worden op verschillende plekken over de wereld geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.