maandag 27 april 2015

Molton stof

Bekijk al het Beddengoed van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.


Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen!

Bestel uw molton stof online bij Stoffenwinkel. Bij Stoffenwinkel vindt u molton stoffen van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. De stoffen zijn aan beide zijde geruwd waardoor de levensduur van uw matras optimaal wordt beschermt tegen vocht en transpiratie.


Hierdoor blijft uw matras langer fris en gaat langer mee. Bent u op zoek naar molton stof ? Bijvoorbeeld voor een deken, laken of kledingstuk? Dan zit u goed bij Stoffenshop.


Wij verkopen verschillende soorten molton stoffen , zodat er altijd wel een molton stof tussen zit die aansluit bij uw wensen.

Met deze cookies kunnen wij (en derde partijen) uw gedrag op onze website volgen en analyseren. Flanel en molton zijn zachte katoenen stoffen die veel gebruikt worden voor isolerende of beschermende doeleinden. Beide kwaliteiten worden ook vaak gebruikt als gordijnvoering. Naast molton voor matrassen hebben we ook molton kussenslopen.


De moltons zijn leverbaar in verschillende materialen en afmetingen. Om huisstofmijt te voorkomen wordt aanbevolen om uw moltons regelmatig te wassen. Voor het eerste gebruik moet u de molton wassen. Dit om te voorkomen dat zich kleine bolletjes stof. Decoratiedoeken, podiumstoffen of verduisteringsstof, brandvertragend.


Witte molton als brandwerende stof. Dit molton laat zich makkelijk ophangen als doek(met een nietapparaat), met een altijd strak resultaat. Lichte en losse, weinig geruwde stof met een glad of gekeperd weefsel is flanel, dit wordt vooral in nachtkleding en werkoverhemden toegepast. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!


Gratis verzending vanaf € 99. Design van gerenommeerde merken. Geruwde molton stoffen in linnenbinding in verschillende kleuren.


Passend voor strijkplankovertrek, onderlegger voor tafelkleden, alsook voor binnenvoering.

Molton moet niet verward worden met melton. Een molton stof is een weefsel bestaande uit 1 katoen. In tegenstelling tot andere katoenen stoffen is molton vlamvertragend en daarom wordt de stof ook vaker bij grotere bedrijven gebruikt.


We gaan vaak op pad om leuke nieuwe stoffen te kopen en hebben een zeer uiteenlopend assortiment. We proberen de site zo actueel mogelijk te houden, maar zoek je een stof die er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we jou dan toch nog helpen. Passend aanbod bij grotere afname ★ Veilig betalen Monsterverzending Stoffen Hemmers gebruikt cookies om u van de best mogelijke dienst te voorzien.


Deze puur witte zware molton is van een super kwaliteit. Net als de ecru en en brede varianten van deze. Deze stof wordt veel gebruikt over een matras. Maar ook als onderlaken voor op tafel is dit een ideale stof. Gemaakt van zuiver katoen.


Deze kwaliteit is circa 2gram per m2. De stof kan aan één of aan beide zijden worden geruwd (moltonneren). Het woord is afgeleid van het Latijnse woord mollis, dat zacht betekent. De geruwde stof van een molton hoeslaken heeft enkele belangrijke voordelen. Melton is een wollen stof met aan beide kanten een haardek.


De stof voelt na het moltonneren wollig en extra zacht aan, wat uiteraard de nachtrust ten goede komt. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.