vrijdag 3 april 2015

Steigerhouten tekstborden

Steigerhouten tekstborden

Met veel enthousiasme werkt ons jonge dynamische team aan de collectie van Snoes. In voornamelijk basic collors vind je hier de leukste prints en teksten op onder. Voor alle soorten en maten wandborden.


In allerlei kleuren en met of zonder tekst. Ook voor uw naambordjes en andere woonaccessoires. Dit tekstbordje is gemaakt van verouderd steigerhout en bedrukt met hoogwaardige inkt. Life is a journey enjoy the ride steigerhouten tekstbord. Love you to the moon steigerhout.


Op het moment dat ik jou voor het eerst steigerhout. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Tekstbord steigerhout naam Daan. Ga voor een persoonlijk cadeau.


Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Een tekstbord is een sprekend alternatief voor een schilderij of poster.


Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past. Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel. Bij Wiljan heeft u alle tijd om uw inkopen te doen.


Op onze website ziet u een compleet overzicht van de steigerhouten tekstborden die u in onze groothande l decoratie online kunt bestellen. Met of zonder uitgezaagde figuurtjes zoals een hartje of een sterretje. Deze borden zijn gemaakt van eerste keuze, gedroogd steigerhout. De randen worden netjes schuin afgewerkt en het bord wordt, naargelang de afmeting, voorzien van één of meerdere ophanghaakjes.


Op maat gemaakt, eigen tekst mogelijk, uniek. Uiteindelijk kwamen er ook aanvragen van bedrijven en dan kom je op het punt dat je toch officieel een bedrijf moet worden. Het hout is behandeld met white wash, de tekst is geschilderd met acrylverf. Het bordje is eenvoudig op te hangen door middel van het touw van jute.


Steigerhouten tekstborden

Stoer steigerhouten bord met tekstprint. Voorzien van een stoer koord zodat hij eventueel opgehangen kan worden. Leuke steigerhouten spreuk en tekstborden welke met de hand zijn gemaakt.


Voor binnen en buiten Afmeting ca. S1GW Steigerhouten tekstbord Vriendschap Grijs met witte tekst print. Het bordjes is voorzien van een touw zodat hij kan worden opgehangen. Wanneer je kiest voor de tekst op hout tekstbord 40cm zal je tekst op hout niet geschikt zijn voor buiten. Wij schilderen alleen de voor en zijkant van deze tekstborden waardoor ze niet voldoende beschermt zijn tegen de weerselementen.


Zet nu je eigen tekst op hout of steigerhout. Bekijk direct online het resultaat en weet wat je besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.