maandag 6 april 2015

Verschil dubbelglas en hr++

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen.


Vind dubbel glas het nu op Kensaq.

Geen abonnement, betaal per film. Vergelijk offertes en bespaar. Wilt u HR beglazing of dubbel glas plaatsen, vergelijk dan de prijzen van verschillende glaszetters.


Het prijsverschil tussen glaszetters kan namelijk oplopen tot wel. Bespaar dus geld door kostenloos offertes aan te vragen en te vergelijken voor nieuw hoogrendementsglas. Deze edelgassen isoleren beter dan droge lucht. Op een warmtebeeldfoto is het verschil goed te zien.


Bij een normaal rijtjeshuis heb je al snel mruitoppervlakte.

Het is zonde om voor een lagere isolatiewaarde te kiezen. Alles over subsidie dubbel glas. Dat komt door de edelgassen tussen de glasplaten. Dat is een besparing van ruim € 1per jaar!


Dit laagje is vrijwel niet te zien en laat al het zichtbare licht door voor ongeveer. In de praktijk merk je geen verschil in de hoeveelheid zonlicht die je ramen doorlaten. Het enige merkbare verschil is de energie die je bespaart met HR glas. Je bespaart met HR glas namelijk al gauw 2mgas per jaar ten opzichte van gewoon dubbel glas. Bent u benieuwd naar de kosten en besparing?


HR staat voor Hoog Rendement. HR glas werkt volgens hetzelfde principe als dubbelglas (ook wel isolatieglas genoemd). Het enige verschil met dubbel glas is het metaallaagje (coating) en de spouw gevuld met edelgas (argon of krypton), i. Het metaallaagje laat de zonnestraling door en weerkaatst de langgolvige straling. Dat wil zeggen: de dikte van het buitenste glas is mm. Ontdek alles over dubbel glas Standaard dubbel glas heeft minder dikte.


Gratis, gemakkelijk en actueel overzicht. Tevens kunt u gratis en volledig vrijblijvend offertes voor dubbel glas aanvragen.

En deze gassen isoleren een stuk beter dan droge lucht. Met onze geluidswerend glas houd je lawaai. En dat zit voornamelijk in de isolatie. Verschil HR glas en dubbel glas. Het is verstandig om allereerst te kijken naar het verschil tussen ‘gewoon’ dubbel glas en HR dubbel glas.


Hoewel beide typen er aan de buitenkant hetzelfde uitzien is er wel degelijk verschil te vinden. Dat zit hem voornamelijk in de isolatiewaarde van beide glazen. Hierdoor kunt u veel geld besparen.


Rust en stilte: dubbelglas houdt ongewenst geluid tegen. Verminderde condensatie: vermindert condensatieopbouw op de binnenkant van ramen. Welk soort dubbel glas kiezen.


Wat het beste dubbelglas is kan per huishouden verschillen. Hoe goed isoleert drie dubbel glas. Voor een passiefhuis geldt een isolatiewaarde van maximaal dus daar voldoet dit glas aan.


De verschillen in warmte-isolatie worden bovendien bereikt doordat verschillende spouwbreedten al dan niet in combinatie met een andere spouwvulling dan lucht, bijvoorbeeld Argon of Krypton toegepast worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.