dinsdag 28 juli 2015

Artiform

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof!


Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Deze artifort f 5fauteuil is bekleed met de ploeg stof panama kl.

Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet. Artifort F 5fauteuil SHOWMODEL. Let op: de op het beeldscherm getoonde kleuren en structuren kunnen afwijken van de werkelijkhei hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Deze vering is uit één stalen draad gevlochten en verhoogt het comfort en duurzaamhei terwijl het productietijd bespaart.


Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden. Een andere kleur, leer of stof? Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.

Een hedendaags en luxueus ontwerp. De meubels zijn ontworpen door topdesigners als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Patrick Norguet. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen.


De stoffeer Vakman (her)stoffeert alle soorten meubels in alle denkbare stoffen. Altijd met volledige toewijding en passie! Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom. De beste tweedehands artifort fauteuil resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Moderne bankstellen online! Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. En uiteraard deed de voetbank mee in de metamorfose. Past zowel in moderne als klassieke omgevingen.


En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Een smaakvol design en een zeer innovatief gebruik van materialen.

Kom langs in onze showroom, wij adviseren u graag! Den Haag en omgeving, Nederland. Wim Alphenaar is genoem gebruiken LinkedIn.


Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot R. Holten en Patrick Norguet. Zitten - Wachten - Vergaderen - Opbergen - Overleggen. Het merk uit Maastricht heeft een rijke historie van spraakmakende ontwerpen en talrijke internationale successen op zijn naam staan.


Bekijk alle modellen en kom langs in de showroom of bestel online. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. En daar houden wij van bij Eurohome Interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts