donderdag 22 juni 2017

Vrouwentongen kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De verzorging van een sanseveria is goed te doen, ook voor degenen die niet over groene vingers beschikken. Wanneer je de vrouwentong in een pot gaat zetten, is het raadzaam Pokon kamerplantengrond en Pokon kamerplantenvoeding te gebruiken.


Dit zorgt voor een goede basis en een gezonde plant waar je jarenlang plezier van hebt. De vrouwentong plant kopen bij Fleurdirect.

Het is een zeer sterke plant welke uit de woestijn komt. Het helpt dus om een goed leefklimaat te krijgen in uw huis. Deze planten verbruiken nauwelijks water en kunnen weker zonder.


Door de luchtzuivering wordt het zuurstofgehalte verhoogd. Stijlvolle, lucht filterende stekels. Terwijl jij aan het genieten bent van deze prachtige decoratieve plant, werkt ze zelf heel hard. Na deze datum kunt u gewoon bestellen maar zal er vanwege de ongunstig vallende feestdagen eerst vanaf.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Alleen dood te krijgen met veel water. Koop deze plant bij Plantsome.


Heel soms bloeit de vrouwentong. Er ontstaat dan een stengel tussen de bladeren waar bloemetjes aan groeien. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vrouwentong kleurt donkerder als hij verder van het raam staat en omgekeerd. Ook voor studenten of voor op scholen is deze plant zeer geschikt vanwege zijn mooie eigenschappen: Luchtzuiverend en weinig eisen!


Niet iedereen wordt immers met groene vingers geboren. Gelukkig zijn er onderhoudsvriendelijke planten die niettemin bijzonder mooi zijn. Denk hierbij aan Madagaskar, Aribiƫ en India. De naam dankt hij aan de scherpe punt aan het einde van het blad. De groene bladeren met gele randen en donkergroene strepen zien er prachtig uit.


Wil je meer weten over deze prachtige plant? Er bestaan ongeveer soorten vrouwentongen. In veel Afrikaanse landen gebruikt men de bladeren van de vrouwentong om touw en manden van te maken.

Sansevieria trifasciata Vrouwentong. Ik heb enkele jonge sanseveria’s of vrouwentongen te koop. Ze zien er retro uit en zijn luchtzuiverend!


Hij mag dan ook zeker niet ontbreken in je plantencollectie. Zeer geliefd omdat de plant weinig onderhoud nodig heeft. Wordt ook veel toegepast in kantoorruimtes en heeft een luchtzuiverende werking. Matig water geven en de standplaats mag niet te donker zijn. Dan kan je stekken nemen van wortels, stelen of bladeren van de plant.


De plant heeft weinig water nodig, in feite hij kan weken zonder. De meeste vrouwentongen soorten zijn groen, of met een gele streep. Bestel alles voor je dier, tuin en huis op Ranzijn.


Of bezoek een van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts