dinsdag 1 augustus 2017

Perkoleum praxis

Perkoleum praxis

Dekkende en transparante beits. Veel kleuren, perfecte bescherming. Dit product is zowel een grondlak als aflak in één. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Perkoleum is een hoogglans verf.


De basis van de procedé is sinds dien niet veranderd. Het word gemaakt van natuurlijke lijnolie. Dit betekend dat er bij de productie van deze buitenbeitsen het gebruik van fossiele grondstoffen zéér beperkt is. En dat is ook niet zo raar. Voorzie je huis van een strakke afwerking met onze professionele lakken.


Bij Praxis kun je kiezen uit bijna 1. Doordat er lijnolie is toegevoegd aan perkoleum is het een stuk miljeu vriendelijker dan normale alkyd producten. Te gebruiken op onder andere kozijnen, deuren, gevelbekleding, schuren, schuttingen en tuinhout. Je hoeft kaal hout niet eerst te gronden je kunt direct de perkoleum aanbrengen met een profesionele kwast of roller.


Perkoleum praxis

Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor. Koopmans kopen die je natuurlijkbij een Koopmans professioneel verkooppunt. Koopmans te koop tegenwoordig kun je bijna overal Koopmans verf perkoleum kopen. Wij adviseren om altijd eers naar de koopmans professioneel te gaan voor het juiste koopmans advies. Koopmans Ecoleum is een mooie impregnerde beits die je hout optimaal beschermd.


Deze beits is grondlak en aflak in één. Leverbaar in alle kleuren. Je kunt de perkoleum bij ons bestellen op kleur gemengd.


Ontvang steeds het laatste nieuws en aanbiedingen in uw mailbox. Zelf eenvoudig houtwerken voorzien van het juiste onderhoud met Koopmans perkoleum. Door gebruik te maken van de juiste beits weet u houtwerk zoals gevels te voorzien van een beschermende laag en daardoor een langere levensduur.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor koopmans perkoleum. Aandachtspunt: - Wanneer Impregneerolie UV wordt toegepast als blanke eindlaag dan tenminste lagen aanbrengen en het object elke 5-jaar opnieuw behandelen met laag Eventuele alg- en schimmelsporen dienen vooraf aan het schilderwerk te worden geëlimineerd met een daarvoor geschikt product volgens voorschrift. Info over koopmans verf perkoleum.


Resultaten van zoekmachines! Niet alleen de kwaliteit is uitsteken ook de prijs is altijd gunstig. This video is unavailable. Op basis van alkydhars en lijnolie. Tussen de lagen dient er licht te worden geschuurd met jn schuurpapier of Scotch-Brite.


Ben je op zoek naar Koopmans perkoleum (239) zwart liter? Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten! Bekijk ons assortiment Verf in onze Onlineshop.


Perkoleum praxis

Eenvoudig online bestellen. Kies Zelf Uw Bezorgdag Of Check De Voorraad In 1Bouwmarkten. Alles wat je nodig hebt voor je doe het zelf klus, van ideeën tot uitvoering en materialen, vind je bij KARWEI, jouw bouwmarkt en doe het zelf webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts