woensdag 1 augustus 2018

Picardie wijnglazen

Specialistisch advies nodig? Bekijk het aanbod van vele aanbieders. Picardie is beoordeeld met een 2. Uur Besteld = Morgen In Huis.


Dat staat heel feestelijk en maakt een gewoon drankje net wat specialer.

Bij HEMA vind je niet alleen wijnglazen en bierglazen, maar ook andere drinkglazen. Winkelwagen product(en) - €00. Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren? Home Verlanglijst (0) Mijn.


Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Je kunt ze gebruiken voor water, wijn, koffie en thee, maar ook om soep of een aperitiefje in te serveren. De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Of je nu een feestje geeft of een groot gezin hebt, glazen, karaffen en wijnglazen komen altijd van pas. Dek de tafel met mooie serveerschalen voor hapjes en zet glazen voor verschillende soorten drankjes neer. Want we hebben naast wijnglazen ook champagneglazen, whiskyglazen, borrelglaasjes en bierglazen.


Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Wees de eerste om “Wijnglas picardie ” te beoordelen Reactie annuleren.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het originele Franse picardie glas. Dit glas is gehard wat wil zeggen dat het zowel geschikt is voor het serveren van koude als warme dranken en minder gevoelig is voor breuk.


Quote: Na “Quantum of Solace” valt James Bond nogmaals voor de “Original French Tumbler” in zijn laatste avonturen van Skyfall(bron duralex.com) De geharde kwaliteitsglazen van Duralex zijn hiermee ook doorgedrongen tot in de Hollywood actie films. Bij Massamarkt vind je werkelijk voor elke drank een passend drinkglas. Altijd in sets van of stuks, zodat je voor iedereen genoeg drinkglazen hebt.


Wij hebben wijnglazen in alle soorten en maten, evenals bierglazen, portglazen, sherryglazen, champagneglazen, shotglaasjes, borrelglaasjes en nog veel meer!

De prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijs van grondstoffen. Wij behouden ons het recht voor bij wijzigingen hiervan de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Alle prijzen zijn per verpakkingseenheid en excl. Dan is het handig om te kiezen voor dé perfecte wijnglazen voor jouw favoriete wijn. Wijnglazen Ben je op zoek naar een nieuwe wijnglazen ? Goede witte wijnglazen , rode wijnglazen of flûtes maken namelijk het verschil in smaak!


Hetzelfde randje als de bijpassende waterglazen en wijnglazen. Gezellig tafelen begint met een mooi gedekte tafel. Wat jouw favoriete drankje ook is, Xenos heeft het juiste glas! Van grote karaffen tot longdrinkglazen voor een lekker glas fris.


Voor de bierliefhebbers hebben we het perfecte bierglas, voor de wijnliefhebbers chique wijnglazen en voor de cocktailfans zijn daar natuurlijk de mooiste cocktailglazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.