woensdag 1 augustus 2018

Spachtelputz reinigen

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Spachtelputz schoonmaken met reinigingsmiddelen. Kijk altijd goed of deze middeltjes geschikt zijn voor geverfde of ongeverfde muren.


Een ongeverfd oppervlak met spachtelputz maak je schoon met een sierpleisterreiniger, bijvoorbeeld van HG, Alabastine of een ander merk. Lees daarom bij aanschaf goed het etiket en de gebruiksaanwijzing en kijk of het product wel of niet geschikt is voor je spachtelputz muur.

Heb je een ongeverfde muur met spachtelputz ? Dan kun je deze schoonmaken met een sierpleisterreiniger. Er zijn diverse merken sierpleisterreinigers. Hiermee krijg je het spachtelputz weer mooi schoon en wit.


Hoe reinig je spachtelputz enigespecialistbv. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. Het reinigen van uw gevel is mogelijk voor slechts een fractie van de kosten van het schilderen van de gevel. Wij hebben ruime ervaring in het reinigen van met spachtelputz bepleisterde gevels.


Wij stellen graag voor U een vrijblijvende offerte op.

Is een gevel met stucwerk of spachtelputz te reinigen ? Het heeft een moderne, eigentijdse uitstraling, maar het vergt wel onderhoud. Vaak zien we na verloop van tijd dat deze gevels vuil worden: algen, mos en zwarte aanslag zijn de meest voorkomende vervuiling. Materiaal voor het reinigen van stucwerk.


Voor het reinigen van stucwerk kan je het beste gebruik maken van een doek die niet pluist, een spons of een borstel. Zeker wanneer je stucwerk met korrel reinigt is het handig om een borstel te gebruiken. De borstel die we aanraden zijn een nagelborstel of schrobborstel.


Maak het te reinigen oppervlak stofvrij met behulp van een zachte borstel. Behandel eventuele donkere warmtevlekken en roet voor met HG verven zonder schuren. Giet HG sierpleisterreiniger in een verfrollerbak en rol hierin met een lakroller tot er schuim ontstaat. Rol het oppervlak dun en gelijkmatig in met dit schuim.


Granol reinigen met stoom Wij hebben dikke granolmuren, dus geen dun laagje. Kan ik die ook reinigen met een stoomapparaat? Of zijn er betere oplossingen die goed en snel zijn. Het betreft veel muren, dus afborstelen met reiniger is de laatste optie.


Na verloop van tijd gaan muren en wanden verkleuren en komen er vlekken op. Op een gegeven moment zijn de wanden niet mooi meer. In de video boven aan de pagina is te zien hoe een gevel wordt gereinigd door middel van powercleanen.

Het voordeel van deze reinigingstechniek is dat de impact en dus de kans op schade voor de gevel beperkt is. Hieronder staan de stappen die je moet nemen om de sierpleister goed zelf te kunnen reinigen. Toen wij onze nieuwe keuken kochten bleven er een paar stukjes muur over die niet bedekt werden door kastjes. Bij ernstige vlekken zijn er speciale sierpleisterreinigers verkrijgbaar om uw muur of plafond weer zo goed als nieuw te maken. Door aanslag van roken, stoken maar ook koken worden ongeverfde wanden van sierpleister, stucwerk, spackspuit-, schuurwerk en plafondplaten vuil.


Elke keer wanneer je een gedeelte van de muur hebt gewassen, reinig de mop dan, wring deze zo goed mogelijk uit als je kan, en plaats daarna een droge doek over de mop heen. Gebruik deze vervolgens om de muren mee te drogen, ga met de doek op dezelfde manier over de muren heen als tijdens het wassen. De muren van onze kamer zijn afgewerkt met een sierpleister.


Na jaar is dat niet meer zo kraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts