vrijdag 17 januari 2020

Weinor zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. Met de weinor BiConnect besturing kunt u zonwering , verlichting en verwarming geheel eenvoudig bedienen. Per voorgeprogrammeerde handzender BiEasy met of zonder display, in zilver of zwart – of via het internet met de BiEasy App.


De zonnesensor laat de zonwering automatisch uitsturen – of u nu thuis bent of niet. Zo is ieder zonnescherm, dat ons bedrijf verlaat een individueel exemplaar, dat geheel op uw persoonlijke wensen en bouwtechnische voorwaarden afgestemd is. Later kwam daar zonwering bij. Daarbij viel hem op dat er talrijke verbeteringsmogelijkheden voor zonweringsproducten waren.


Dus begon hij zelf met produceren, maar nog beter. Aan het begin was het nog een klein en vindingrijk handelsbedrijf, maar nu is weinor marktleider in Noord- en Middeneuropa voor zon- en weerwering op het terras. De producten worden eerst gezaag gecoat en gestanst en daarna nogmaals gecoat. Maar er is meer… Het flexibele vouwdak tovert uw terras om in een comfortabele levensruimte, waarvan u het hele jaar door gaat genieten. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg - en het doek vouwt zich op.


Weinor zonwering

Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten. Ongeacht haar zeer compacte vorm biedt de zonwering een tal van innovaties. Wie wil er nou geen terrasscherm met design awards op zijn naam aan de gevel hebben?


Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara het design zonnescherm onder de zonwering. Bij moderne huizen begint het cassette zonnescherm een harmonieuze dialoog met de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten. De constructie bestaat uit elegenate palen, liggers en een cassette aan de gevel.


Weinor zonwering

Het doek kan geheel open of dicht voor optimale zonwering in de zomer en lichtinval in de winter. De weinor Glasoase – transparant, lichtdoorlatend leefcomfort. Weinor Cassita knikarmscherm.


Bij wind en regen is de Glasoase compleet af te sluiten. Bij mooi weer kunnen de glazen wanden rondom geopend worden. Terraszonwering, ook knikarmschermen genoemd. Venvo heeft voor u een uitgebreide keuze in deze zonweringen van verschillende merken o. Het Grote Genieten van de mooiste zonweringproducten is nooit ver weg. Met vestigingen is er altijd wel een Ambiance in jouw buurt.


Whether you are looking for an awning, patio roof or Glasoase – buy from the number 1. Een terrasoverkapping dat u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. Bekijk de verschillende soorten zonweringen op onze site en laat deze door ons monteren! Met de weinor Glasoase geniet u van een panoramisch uitzicht, welke door geen enkel profiel geblokkeerd wordt. Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten!


Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barnevel direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Profiteer van de aantrekkelijke aanbieding en ontvang bij aankoop van een Cassita II een gratis weinor BiConnect handzender, bestaande uit een handzender BiEasy 5M zilver incl. Huis en zonnescherm zijn hierbij een harmonieus geheel.


Weinor zonwering

Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering ? Door de kubusvorm voldoet de Kubata aan alle eisen van een modern design en past het perfect in de moderne huisarchitectuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.