woensdag 1 oktober 2014

Blauwe babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Bekijk meer ideeën over Babykamer , Kinderkamer.


Bij een blauwe babykamer hoeft niet meteen alles blauw.

Verf de basis wit en breng je accenten aan met blauw. Een blauwe deken, wat blauwe knuffels. Handig zijn bijvoorbeeld de manden van. Vroeger koos men standaard voor lichtblauw als het ging om de babyuitzet voor een jongen.


Maar tegenwoordig zijn ook de andere blauwtinten veel gekozen kleuren voor de babykamer. Kiezen hoè, is weer iets heel anders. Er bestaan namelijk ontzettend veel verschillende kleuren blauw en hoewel ze eigenlijk allemaal bij elkaar passen, is het wel handig om van tevoren te bedenken welke stijl je wilt gaan neerzetten. Blauwe babykamer : 10x inspiratie.


Een babykamer kan op heel veel manieren blauw worden gemaakt.

Maar je kunt ook gaan voor een geheel blauw geschilderde muur in de babykamer. Vaak wordt in de moderne en Scandinavische babykamer blauw met grijs gecombineerd. Zo krijg je een rustige, prettige.


Door te spelen met verschillende tinten blauw krijg je een kamer met een warmere uitstraling. Wist je dat: de kleur blauw voor intuïtie en het openen van de geest staat? De kleur blauw combineren mensen vaak met wit, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een blauw -grijze babykamer kiezen, of een rood-wit- blauwe kamer.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Muurstickers voor Babykamer Uil Maan Sterren Mint Roze Blauw. De leukste kinderkamer en babykamer muurstickers bestel je bij meermuurstickers.


Meer inspiratie voor babykamer kleuren vind je in het artikel Babykamer meisje ideeën. Dan is blauw een voor de hand liggende kleur. Voeg ook hier subtiele blauwe accenten toe.


Denk aan blauwe knuffels of één muur met blauw behang. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een kamer in een Hollands thema? Grootste assortiment baby kamer. Graag een blauwe babykamer , maar weet je nog niet welke blauw tint of wil je gewoon inspiratie opdoen?


We hebben toffe kamers voor je geselecteerd. Geef dan je babykamer de blauwe kleur.

De blauwe kleur kalmeert en bevordert de slaap, ook bij volwassenen. Maar er is ook een keerzijde aan de blauwe kleur, want het is een koude kleur die depressie in de hand. Wij hebben een aantal te gekke blauwe accessoires gevonden waarmee je in een handomdraai de babykamer omtovert tot een sfeervolle babykamer. Prachtig zacht blauw ledikant van Sebra, een musthave is het babycoonnestje, lief zacht knuffel olifantje en nog veel meer leuks.


Blauw is natuurlijk ook een echte themakleur. Thema’s zoals de lucht met wolken of de zee zijn vaak gekozen thema’s voor de babykamer. Dat de babykamer een rustige en sfeervolle ruimte voor je kleine moet zijn staat buiten kijf. Kies daarom niet voor felle, harde kleuren of drukke printjes.


Dat kan teveel prikkels geven waardoor de baby minder goed slaapt. Kleuren die rust geven zijn bijvoorbeeld blauw - en groentinten. Mooi strak model met lades en rechts een deurtje met daarachter een. Hoe richt je de babykamer bijzonder in.


Meubels krijgen vaak veel aandacht bij het inrichten van de babykamer , maar vergeet ook de aankleding van de muren niet! Deze fungeren als de achtergrond voor elk aanzicht en zijn daarom ideaal om de totale sfeer van de kamer te bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts