donderdag 23 april 2015

Verduisterende folie

Bekijk de voordelen van Glasfolie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Vergelijk kosten van Glaszetters.

Ontvang Gratis Offertes per mail. Vind zwarte lamellen het nu op Kensaq. Wij hebben verschillende verduisterende raamfolie soorten. Het zonwerende folie en de doorzichtig gekleurde raamfolies werken verduisterend , terwijl je toch het zicht naar buiten blijft houden. Wil je je ramen tegen licht afschermen?


Gebruik dan het verduisteringsfolie van Aslan DFP25. Het verduisterende folie Aslan Wis 1 verduisterend. Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas zou kopen.

Maar je bent wel veel goedkoper uit. Alle folies van het Duitse merk Aslan zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het aanbrengen van Aslan wordt over het algemeen dan ook als vrij gemakkelijk ervaren.


Tintfolie voor donkere ramen. Ons assortiment verduisterende raamfolie is gunstig in zowel prijs als kwaliteit. De gekleurde raamfolie en de zonwerende folie uit onze webshop hebben beide een verduisterende werking. Verduisterende raamfolie koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Zonwerende folie (3) Autoraamfolie. Waarom verduisterende raamfolie? Er zijn een aantal redenen te noemen waarom zonwerende folie een uitkomst biedt. Eenvoudig online bestellen. Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.

Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. De verduisteringsfolie is alleen verkrijgbaar in de excellent serie op een rolbreedte van 150. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan raamfolies. Geen schitteringen meer op uw beeldscherm.


Ontdek de zonwerende folie montage Tips en waarom verduisterende folie u een uitkomst biedt. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. In onze collectie vind je zelfklevend en statisch folie tegen inkijk.


Je vindt glasfolie tegen de zon, tegen de kou en folie met een verduisterende werking. Bestel je raamfolie vandaag en ontvang het razendsnel in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.