woensdag 1 juli 2015

Gordijnenhuis

Gordijnenhuis

Telefoonnummer, reviews en meer! Verduisterende rolgordijnen Verduisterende rolgordijnen, we hebben ze in vele soorten en maten. Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgedaan en veel mensen blij gemaakt met de prachtige houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch.


Op zoek naar de juiste raambekleding voor in uw huis? Dé gordijnen en raamdecoratie website van Nederland. Hieronder vallen overgordijnen, in-betweens, vitrages. Gordijnen, vouwgordijnen, lamellen, rolgordijnen, duo.


Maar ook houten jaloezieen, rolgordijnen, plissegordijnen. In die tijd waren wij vooral gespecialiseerd in schuimrubber en meubelstoffen. In de loop van de jaren is ons assortiment behoorlijk uitgebreid.


Deze actie geldt ook nog voor de maand december! Kom langs in de winkel De maand november korting op mooie raamdecoratie. Rolgordijnen, aluminium jalouzien, houten jalouzien, duoshades en plisse.


Wij zijn een winkel gespecialiseerd in binnenzonwering. Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Graag willen wij u daarmee helpen. U kunt via het onderstaande contact formulier of telefonisch met ons contact opnemen.


Samengesteld uit nationale en internationale merken van hoogwaardige kwaliteit. Uw specialist voor gordijnen en overgordijnen. Ben je opzoek naar gordijnen voor jouw ramen? Kom eens langs bij Decorette. Voor het meest uitgebreide assortiment in gordijnstoffen in de regio ! Vrijblijvende opmeetservice voor maatwerk, gratis stofstalen.


Voordelige standaard maten en raamdecoratie op maat. Zo kom je bij de naam ‘Interieurpunt’. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw totale interieur aanpakken. Gaande van een advies (bij ons in de winkel of bij u ter plaatse) tot het ontwerp en de begeleiding van je ganse verbouwing. WELKOM OP DE WEBSHOP VAN HET SCHUIMRUBBER EN GORDIJNENHUIS ! Op deze webshop kun je jouw interieur samenstellen!


Gordijnenhuis

Het gordijnenhuis Zoekt u gordijnen? Dan bent u bij gordijnenhuis aan het juiste adres. Contacteer ons voor al uw vragen over gordijnen, zonwering of onze behang- en schilderwerken.


Mail ons de gewenste afmetingen en wij maken gratis en vrijblijvend een offerte op maat! We helpen je graag verder. Heeft u persoonlijk advies nodig voor de inkleding uw interieur?


Kom gerust eens langs in onze winkel, wij helpen u graag verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts