donderdag 5 mei 2016

Bamboe deurgordijn

Naast bamboe heeft Kitsch kitchen ook nog hele mooie Macrame deurgordijnen. Je kunt zowel het Kitsch Kitchen vliegengordijn Macrame als bamboe voordelig online in onze webshop kopen! De bamboe gordijnen komen oorspronkelijk uit Aziƫ. Bamboe deurgordijnen , traditie uit Azie!


Al decenia lang worden deze gordijnen daar gemaakt en gebruikt. Eenvoudig online bestellen. Dit bamboe deurgordijn biedt een handige oplossing om vliegende insecten buiten te houden. Dit duurzame bamboe deurgordijn is handgemaakt en handbeschilderd (voor- en achterkant).


Het bestaat uit 1strengen. Op het gordijn is een van de zelfportretten van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo nageschilderd. Leuk voor in je woning, tuinhuisje of caravan! Als het gordijn eenmaal uit de verpakking is gehaald kunt u het niet meer ruilen. Artistiek bamboe gordijn: Daarnaast vind je bij MarketOnWeb ook bamboe gordijnen waarop een kunstwerk geschilderd is, zoals een dorpje in de Provence of tropische planten.


Een elegant bamboe gordijn is een kunstwerkje op zich en is naast erg praktisch ook uiterst geschikt als originele bamboe wanddecoratie. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Denk bijvoorbeeld aan rieten en bamboe gordijnen geschikt voor bij uw houten bank. Of een transparant kunststoffen gordijn, voor de deur naar het balkon, dat prachtig aansluit bij uw beddengoed in uw slaapkamer. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt.


De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Bamboe deurgordijn

Gratis verzending vanaf €4-. Naast deurgordijnen van stof of bamboe , kun je ook gordijnen tegen vliegen kopen. Kies hier een dikke kattenstaarten vlieggordijn, gekleurde kunststof vlieggordijn of mooie deurgordijn ter decoratie of voor het makkelijk in en uitlopen met toch enige privacy.


Dan is dit exemplaar gemaakt van bamboe misschien wel iets voor jou. Dit deurgordijn bestaat uit strengen en heeft een afmeting van 90x2cm. Je kunt deze gemakkelijk bevestigen aan de deur dankzij de vier lusjes die bovenaan het gordijn bevestigd zitten. Op zich is het een mooi gordijn, maar het is te kwetsbaar om in een deuropening te hangen. Er is een heel zwak type koord gebruikt om de bamboe stukjes aan elkaar te.


Bamboe deurgordijn

Met dit decoratieve en functionele deurgordijn kunt u op warme zomerdagen heerlijk uw deur open houden zonder dat allerlei vervelende insecten naar binnen komen. Het is volledig met de hand vervaardigd uit bamboe en eenvoudig op te hangen. In onze webshop vind je namelijk het grootste assortiment vliegengordijnen online. Bestel hier je deurgordijn en ontvang tot wel korting!


Wij hebben een grote diversiteit in deurgordijnen. Een deurgordijn is niet alleen praktisch, maar staat ook mooi in je buitendeur. Binnen het assortiment zijn er standaard maten deurgordijnen te vinden, maar deze zijn uiteraard gemakkelijk in te korten wanneer dit nodig is.


Deurgordijnen vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts