donderdag 27 september 2018

Discobal met licht

Op zoek naar een discobal set met motor? Bekijk snel ons aanbod op MaxiAxi. Op werkdagen vóór 22:bestel morgen in huis. Avondbezorging is mogelijk.


Ruim online Assortiment met unieke Lichten , Vandaag Besteld = Morgen in Huis!

De mouwen kunnen aan de pols met transparante kunststof knoppen worden aangemaakt. Aan de voorkant is het lichte hemd ook uitgerust met goed verborgen, transparante knopen. Veroverig de disco dansfeest in de storm en gla.


DJ benodigdheden Bestel o. Roterend discolicht RGB-kleuren - Maak jouw feestje compleet met deze draaiende discobal met verschillende kleuren reflectoren. De verschillende lichten schijnen door de hele kamer en zijn niet alleen leuk voor op een feestje, maar ook bijvoorbeeld in de (kinder)slaapkamer. Deze discobal ovetreft alle andere discoballen.

Deze RGB-LED muziek gestuurde discobal met ingebouwde ritme herkenning en effecten processor. Indrukwekkende ingebouwde licht shows. Deze magic ball met wisselende kleuren heeft een hoge helderhei is kleurrijk en geeft romantisch licht effect. Supergeschikt voor gebruik op feestjes, clubs, bar en overige gelegenheden. Klein en praktisch formaat, handig te installeren.


Hang de bal aan het plafond en combineer hem met één van onze discolampen. De spiegeltjes reflecteren het licht en jouw hele kamer wordt verlicht door de discobal ! Een feestje met de leukste. Het energielabel geeft de vastgestelde energie-efficiëntie van het apparaat weer. A is het meest energiezuinig.


Door te kiezen voor een apparaat met een A-label beperk je het stroomverbruik en kan je energierekening dalen. Mijn zoon van is helemaal blij met deze leuke discobal. Maakt weinig tot geen geluid.


Staat wel een beetje wankel op zijn poot, maar dat mag de pret niet drukken, de kleuren draaien lekker door zijn kamer. Vind de beste selectie discobal met licht fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit discobal met licht voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Veiligheid is op ieder feest en bij ieder optreden een belangrijk aspect. Bestel je discobal of glitterbal eenvoudig online bij JH Licht en Geluid. GRATIS verzending vanaf €5-, snelle levering en uitstekende klanttevredenheid!


Bij een feestje hoort muziek en licht , en een spiegelbol kan dat licht weer verspreiden over de vloer. Voorzien van echte glazen spiegeltjes. Discobal Met Licht , source:nl. Het effect van de discobal is het meest zichtbaar in donkere ruimtes en nauwelijks op helder verlichte plekken.


U kunt de beweging van de discobal laten synchroniseren met het gelui u kunt ook kiezen voor een bepaald spectrum aan licht en dus voor kleuren die u wilt gebruiken. We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee wij en derde partijen uw. HS Events beschikt over diverse maten discobollen.


Door de motor zullen de discobollen rond. ION Party Ball USB koop je bij Bax-shop met de laagste prijs garantie en dagen niet goed geld terug garantie. De discoballen kunnen worden voorzien van een motor.


Voor 23:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts