donderdag 6 september 2018

Koopmans grondverf

Grondverf van alle merken op beslist. Het behandelen van nieuw onbehandeld hout met een laag grondverf zorgt voor een optimale hechting en vulling. Eventuele beschadigingen en scheuren in het hout zijn ook goed zichtbaar als deze laag is aangebracht. De grondverf is op basis van alkydhars en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Koopmans grondverf

Deze verf dekt erg goe is vochtregulerend en droogt lekker snel. Geschikt voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds voorbehandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. De voordelen van deze grondverf zijn dat hij snel droogt, vochtregulerend (ademend), goed vullend en gemakkelijk verwerkbaar is. Koopmans-grondverf -voor-op-hout.


Veiligheidsinformatieblad- grondverf. Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Uitstekende hechting op voorbehandelde. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent.


Koopmans grondverf

Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Frieslan vlakbij het wad. Deze grondverf is erg gemakkelijk te verwerken en heeft een hoge dekkracht. Sneldrogende watergedragen grondverf p basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased). De verf is goed vullend en makkelijk verwerkbaar.


Tevens heeft hij een uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden en kan hij het hele jaar overstaan. Uiteraard is ook deze grondverf vochtregulerend. Lees meer over de historie! Gebruik altijd een kwast van professionele kwaliteit hierdoor ben je er zeker van dat je het juiste resultaat zult krijgen. Gemakkelijk verwerkbare dekkende synthetische grondverf op basis van gemodificeerde-alkydhars voor.


Het voordeel van deze beits is dat hij oplosmiddelarm en dus minder milieubelastend is. Perkoleum Hoogglans is vochtregulerend en heeft een langer glansbehoud en verbeterde droging. Kwaliteit voor een juiste prijs vind je bij HEVU. KOOPMANS GRONDVERF WIT vrijwel alle voorkomende hout- en reeds voorbehandelde metaal-oppervlakken, binnen en buiten.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Er wordt geproduceerd op basis van windenergie van een windmolen op eigen terrein en de stroom wordt terug geleverd aan het energienet. Voor 21:bestel dinsdag in huis!


Koopmans grondverf

GRONDVERF koopmans grondverf is een dekkende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars voor alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken, binnen en buiten. Eerder geschilderde ondergronden goed reinigen en schuren. Geef bij je bestelling aan welke kleur (naam of code) van welk merk je wenst. Goede kwaliteit bindmiddel. In wit of grijs, voor binnen en buiten.


Staat uw kleur er niet bij vraag er gerust naar of vermeld uw kleur op het bestelformulier. Het heeft een hoge dekkracht, is vochtregulerend (ademend) en overschilderbaar na ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts