maandag 17 september 2018

Plakfolie ral 9010

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Spuitbus autolak op kleur gemaakt.


Folies tot mtr aan stuk verkrijgbaar Knipstalenservice Gratis bezorging. Zwart zijdeglans 61cm € 7.

Plakfolie in effen kleuren voor buiten kopen? Elk plakfolie heeft een RAL kleur zodat je goed de kleur kunt bepalen. Dit buitenfolie is niet doorzichtig. Bovengenoemde plakfolies zijn zowel in hoogglans als in matte uitvoering leverbaar.


Mooie kwaliteit mat plakfolie in uni kleur nu voordelig online. Dit plakplastic is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. Het kleeffolie heeft een standaard breedte van 45cm.


De lengte mag je zelf kiezen.

Deze uni zelfklevende folie is verkrijgbaar in vele RAL kleuren (benaderingskleuren). De plakfolie is zowel binnen als buiten toepasbaar. Dikte afhankelijk van de soort - 1micron.


Geschikt voor sommige printers en plotters. Krimptolerantie -. Het witte kleeffolie heeft een standaard breedte van 45cm. Welke RAL -kleur wit is tegenwoordig de standaard? Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder.


Avery facade folie is de perfecte wrap en plakfolie voor buitentoepassingen op kozijnen, panelen, wanden,. Let op wij adviseren een RAL -waaijer te bekijken. Verkrijgbaar in alle RAL -kleuren en diverse beitskleuren.


Ik heb ooit de kastdeurtjes beplakt met plakfolie , kleine moeite, groots effect. Makkelijker aan te brengen dan dhz folie. Zowel in zijdeglans als in hoogglans. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur.


De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten.

De breedte van de folie is 45cm. De juiste tint wit voor in het interieur kiezen blijft een lastige klus. Dhz zelfklevende folie is voordelig en in diverse kleuren verkrijgbaar.


Een ruim assortiment Plakplastic en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen.


Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts