woensdag 26 september 2018

Plank decoratie

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Zoek naar planken wit op de nieuwe KensaQ.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft. De planken zijn te bevestigen op elke plek op de muur. Een witgelakte wandplank maakt jouw eigentijdse kamer helemaal af.


De strak vormgegeven planken geven je inrichting een stoere en strakke uitstraling. Hang een aantal planken op verschillende hoogtes op de muur voor een creatief resultaat. Bekijk meer ideeën over Plank. Overal is wel plek voor deze mooie oplossing en opberger in één!


De plankdragers zijn voorzien van een diepe, warme kleur en zijn vervaardigd van echt leer.

De banden zijn centimeter breed en hebben een lengte van cm. Dankzij de warme kleuren in combinatie met een gebruikt steigerhouten of Mangohouten plank worden deze dragers echt onderdeel van je decoratie. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze set van trendy kubus planken is een combinatie van decoratie en functionaliteit. Met zijn retro stijl rechte hoeken zijn de kubusplanken een lust voor het oog in elke kamer Ze kunnen worden gemonteerd op de muur of gewoon opgestapeld op de grond. Dankzij het vrijstaande ontwerp kan elke kubus verticaal of horizontaal worden geplaatst, wa. Planken vol met allerlei planten en bloemen geven ook een leuk effect in je woonkamer.


Het groen is zo mooi verspreid over de ruimte en beperkt zich niet alleen tot je vensterbanken. Om zulke wandplanken op een mooie, maar ook stevige, manier aan je muren te bevestigen kun je gebruik maken van plankdragers. Bij ons vind je alles van houten decoratie voor aan de muur tot aan gebreide cactussen.


Alle klassiekers én volgens de laatste trends! Dus ben jij op zoek naar decoratie sfeermakers voor in de woonkamer, slaapkamer, gang of badkamer? De laatste decoratie trends.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Wat mooi op de plank staat in de woonkamer hangt af van jouw persoonlijke smaak en de stijl van het interieur in de woonkamer. Qua decoraties voor op de plank zijn vooral planten, mooie boeken, kandelaars, kaarsen en kunst heel populair. Stoere plank gemaakt van oud gebruikt hout. Deze plank is een aanwinst in een landelijke of industriële keuken.


Ook erg mooi met wat decoratie erop of wat kleine hapjes. Plank reinigen met een vochtige doek, dus niet in de vaatwasser. Eiken houten plank met decoratieschijven om decoratie op te plaatsen.


Inclusief ophanghaakjes aan de. Moderne houten ladder met vier planken. Door het eenvoudige ontwerp is de plank veelzijdig (ook geschikt in de badkamer). U kunt specifieke voorwerpen plaatsen om uw decoratie in het juiste licht te plaatsen. Natuurlijk kunt u het ook gebruiken als een eenvoudige boekenplank.


Bij lange lengtes kun je kiezen voor een extra drager (bijv. bij planken langer dan cm). De wandplank op de afbeelding heeft een breedte van 1cm. De plank is gemaakt van oude plafondbalken waardoor deze een robuust uiterlijk heeft. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Op die manier zou je de decoratie in principe kunnen aanpassen aan elk seizoen. Er is toch niets leuker dan je huis opnieuw inrichten met kussens, fotolijsten, kaarsen en andere tierelantijnen. Als je voor de decoraties van Action kiest, krijg je heel veel artikelen voor weinig, die ook nog eens meegaan met de trends!


Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts