woensdag 19 september 2018

Malibu ladenkast

Ruim assortiment en direct Leverbaar. Gratis bezorging en dagen retourrecht. Hoge kwaliteit en levering op afspraak mogelijk. In een handomdraai bij u geleverd. Grootste assortiment Lade kast.

Lades Kasten online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bericht Nu kopen Beschrijving Zo goed als nieuwe ladenkast van het merk.


Malibu serie: volop keuze. Net als deze smalle ladekast zijn de meeste meubels in de serie verkrijgbaar in verschillende kleuren: vrolijk, maar ook neutraal! Dit artikel is te bezichtigen in onze woonwinkel in de kleur Zwart.

Deze trendy ladekast is een echte eyecatcher in je woonkamer, je hal of je slaapkamer. Dit is een trendy ladekast met een breedte van centimeter. Deze smalle kast past zelfs in dat smalle nisje in de hal, of naast de deur van de woonkamer! Gele ladekast van het werk malibu.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Waar vind ik gratis producten? Plaats de kast in je woonkamer, slaapkamer of keuken en je hebt een echte blikvanger in je interieur.


De meubels in deze serie zijn te verkrijgen in. Snel geleverd en hoge kwaliteit. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Kies uit 2producten vanaf € 299. Laat je door Homeinspireren!


Bovendien heb je keuze uit verschillende kleuren: van bosgroen tot lentegroen, en van knalrood tot neutraal wit. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Is donkerblauw jouw favoriet, of word je blij van lentegroen?


Ook neutraal zwart of wit is natuurlijk een optie.

De Porto ladenkast heeft maar liefst lades, allemaal verschillend van afmeting en kleur. Zeg nou zelf, daar word je toch vrolijk van? En waar je de Porto ook plaatst maakt niet uit want is geschikt voor woonkamer, slaapkamer of hal. De ladenkast is gemaakt van het degelijke paulownia hout, ook wel keizersboomhout genoemd. Deze moderne ladekast gemengd met een vleugje retro fleurt je woonkamer weer op!


De kast is in neutrale kleuren, zoals zwart en wit, beschikbaar. Daarnaast kun je de kast ook in vrolijke kleuren verkrijgen, zoals oranje of rood! Raak nooit meer uw spullen kwijt met een ladekast van Trendhopper. Het gelakte hout in combinatie met de poten en.


De kasten zijn functioneel voor het opbergen van zowel grote als kleine spullen. Absoluut een stijlvolle toevoeging in het interieur! Tenzo stoelen, dressoirs en tafels koop je bij DesignOnline24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts