dinsdag 4 september 2018

Elho vogelhuisje

Koop vogelhuisjes via beslist. Vogelhuisjes vanaf € 99. Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Kies uit 5producten vanaf € 80. Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin.


Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken.

Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. Een plantenbak voor aan de muur van je tuin of. Meld je aan en profiteer je van leuke winacties, tips voor je tuin, terras of balkon en heel veel inspiratie! De corsica birdgarden is in twee.


Bevestig vogelhuisjes stevig. Wanneer je een vogelhuis ophangt, zorg dan dat het stevig vast zit. Je moet er tenslotte niet aan denken dat het vogelhuisje met eitjes of jonge vogels van de muur stort.


Dit zal er in alle gevallen toe leiden dat de ouders het nest in de steek laten en eventuele jonge vogels aan hun lot worden overgelaten.

Het LANDHAUS vogelhuis is het perfecte huis voor kleine zangvogels zoals koolmezen of huismussen. Het is ontwikkeld in samenwerking met ornithologen en is geschikt voor ophangen, staan of monteren. Door de dubbele bodem wordt het vogelhuis op een optimale manier geventileerd. De vogelhuisjes en nestkasten worden vooral veel in het voorjaar en begin van de zomer gebruikt.


Maar soms gebruiken vogels de vogelhuizen in de winter ook nog wel eens om te schuilen tegen de kou of regen. Het grote deel van ons assortiment bestaat uit houten vogelhuisjes. De elho birdgarden is een wandbak voor mooie planten met een geïntegreerd vogelhuis.


Verder is dit vogelhuisje van gemaakt van niet poreus plastic, hierdoor is het gemakkelijk te verplaatsen en krijgt het geen groene aanslag. De koolmees, huismus en pimpelmees zullen zich er goed in thuis voelen. Deze unieke combinatie is samen met vogelspecialisten ontwikkeld. Het dubbelwandig vogelhuisje zorgt voor een goed broedklimaat en is makkelijk schoon te maken.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Deze bloempot is van zeer goede kwaliteit en gaat daarom jarenlang mee!


Corsica vogelhuis lime groen. Met behulp van een leuk vogelhuisje of voederhuisje geniet u van allerlei mooie vogels! Ook hebben we speciale wifi- vogelhuisjes die het mogelijkmaken mee te kijken in het vogelhuisje via uw telefoon!


Elk vogelhuisje trekt een ander soort vogel, dus kies zelf wat u leuk vindt! Of kies voor een vogelbadje.

Waarom een vogelhuis in jouw tuin? De aanschaf van een vogelhuisje is een goede keuze, zeker wanneer uw tuin wel wat extra’s kan gebruiken. We bieden een ruim assortiment met vogelhuisjes en nestkasten, waardoor er altijd wel een huisje is die geschikt is voor uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts