woensdag 12 september 2018

Ixxi fotolijst

Met Kruidvat Tegels maak je snel je Persoonlijke Kunstwerk van Hoogwaardige Kwaliteit. Jouw Wanddecoratie moet perfect zijn. Daarom geven wij 1 Tevredenheidsgarantie. De Voordeligste Fotoservice.


Bestel nú snel uw Lijsten.

Uw Product is Altijd op Voorraad! Materiaal IXXI IXXI wordt geprint op hoogwaardig synthetisch papier met een matte uitstraling. De kaarten zijn mm dik, kreukvast, vochtwerend en Uv-bestendig. Jouw IXXI wordt met kwaliteit op maat gemaakt. De prijs van jouw IXXI is direct zichtbaar in de eerste stap van de ontwerp-tool.


Bekijk het bord ixxi fotolijsten. Je ontvangt jouw IXXI binnen - werkdagen.

Over IXXI Met IXXI maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke. Admire the homes of other people, check the latest trends and read more about IXXI ! Largest collection of IXXIs Home delivery within 3-5. Je klikt de IXXI in elkaar met de klikpion en gebruikt de ophangtool om de IXXI op te hangen. De Mono’s bevestig je met de tesa Powerstrips en eventueel punaises aan de muur.


De IXXI is geschikt voor bijna alle oppervlaktes. Het bevestigen van IXXI wanddecoratie Het principe van IXXI is eenvoudig, maar het resultaat is werkelijk uniek. Je kan de kaartjes verbinden zoals je zelf wil. Fotolijst inclusief IXXI banana leaf.


Mdf fotolijst geschikt voor fotomaat x 1cm. Inclusief mdf achterwand en anti reflex acryl kunstglas. Alle fotolijsten vind je op beslist. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig?


Deze pin is ontdekt door Vicky. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Ideaal voor de pop-art liefhebber! IXXI Muurdecoratie Door de kleine kaartjes van IXXI met elkaar te verbinden, vorm je een uniek decoratief geheel voor je muur! Je vindt het allemaal bij Acaza.


Net zoals de magnetische fotolijst van Presse Citron dat hiernaast is afgebeeld. Nou ja, echt IXXI in ieder geval. Met partners als het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Getty Images en vele anderen, is het mogelijk om je favoriete afbeelding in huis te halen. IXXI Voor de producten van IXXI ben je bij ons aan het juiste adres.


Haal een eigentijds zelfportret van Vincent van Gogh in huis met deze Pixel uitvoering van IXXI. Een prachtig en herkenbaar werk in een bijzonder jasje. Door de Pixel uitvoering moet je iets beter kijken, maar het resulteert in een prachtig eigentijds kunstwerk.


Van Gogh Pixel door IXXI is verkrijgbaar in twee maten en zorgt voor een prachtige. Minimalistische fotolijst met typisch Scandinavisch design. De fotolijst bestaat uit twee platen van acrylglas, eikenhout en een rubberenband. Door het simplistische design komt wat in de fotolijst hangt, nog beter naar voren. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De welbekende Almond Blossom is verkrijgbaar in meerdere maten, voor elke ruimte één! Uit de nieuwe samenwerking van Ixxi met Disney zijn weer een aantal mooie wanddecoraties gekomen.


In de PIXEL serie vind je onder andere deze leuke Minnie Mouse. PIXEL Minnie bestaat uit 2kaarten en is natuurlijk een van de iconische Disney beelden voor jong en oud. Ixxi drukt haar materiaal op sterk materiaal dat niet alleen goed te. Onze kleefstrips bieden diverse oplossingen voor het (tijdelijk) ophangen van decoraties, posters en voorwerpen in huis, keuken of badkamer. Dan is wanddecoratie een goede oplossing!


Leuke wandplankjes waarop je weer een fotolijst of plant kunt zetten kunnen zonder te veel moeite een leuke sfeer creëren. Daarnaast kun je op een grote lege muur een grote wanddecoratie hangen zoals een leuk schilderij of een grote fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts