woensdag 5 september 2018

Ink contra fontein

Groot assortiment Ink sanitair. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Ink contra fontein

Nu keuze uit ruim 7fonteinkranen. Fonteinkranen nu online vergelijken. Het assortiment van INK Contra is compleet. INK Contra sanitair koopt u uiteraard aantrekkelijk geprijsd bij Sanitairwinkel. Assortiment Contra van INK.


Het gehele assortiment INK is bij Sanitairwinkel verkrijgbaar. Mocht u uw INK Contra product niet online aantreffen, stel uw vraag over INK Contra of of bezoek een van onze Showrooms. Het Ink Contra fonteinmeubel is verkrijgbaar in kleuren: hoogglans wit, mat wit, hoogglans antraciet en mat antraciet. De fontein is gemaakt van glanzend wit polystone, met of zonder kraangat.


Het fonteinmeubel meet 40x22x30cm. De Ink Contra fontein 40x22cm van Ink vind je bij Badkamerxxl. De pack bestaat uit een fonteinbak,onderkast, designsifon en een fonteinplug. Het wasbakje van de fontein Ink Versus is mooi te combineren met een INK onderkast.


Ontdek het complete assortiment in onze showroom. Maak een afspraak voor uitgebreid advies en meer inspiratie. INK Contra fontein Polystone vierkant met kraangat rechts 10x40x22cm Glans wit kopen? Bestel deze en andere INK Contra producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


De Ink Versus fontein 36cm glans-wit - met kraangat - links van Ink vind je bij Badkamerxxl. INK is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld. Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK , BLISS, Proline en Basicline op de markt.


In een handomdraai bij u geleverd. Daarnaast ontwikkelt Sanibell ook private labels voor diverse partijen en wordt het complete assortiment uit voorraad geleverd. Bij onze fonteinen staan deze vermeld bij de toebehoren. Gratis bezorgd vanaf €1(pakketpost) 2. Door de ruime diversiteit aan losse fonteinen is de kans groot dat u slaagt. Krijgt u niet de juiste fontein gevonden?


Ink contra fontein

Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste fontein voor uw toiletruimte of badkamer. De wasbak is van Polystone en heeft het voordeel dat er geen vocht in kan dringen zodat de kleur en het materiaal mooi blijft. U vindt bij INK een compleet aanbod badkamerproducten, van fonteinen tot aan spiegels of verlichting.


De INK fontein type HANGAR. Het Contra fontein blijft al jaren een succesnummer. Verkrijgbaar in linker- en rechteruitvoering.


Ink contra fontein

Deze praktische handenwasser is vormgegeven met een vierkante of cilindervormige binnenbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts