dinsdag 27 november 2018

Spaghetti voorraadbus

Bespaar tot wel via kiesproduct. Twee voorraad blikken voor de pasta en spaghetti in te bewaren. Deze extra hoge voorraadbus is speciaal geschikt voor het opbergen en bewaren van spaghetti en heeft een handig magnetisch spaghettimaatje. Deze stevige en stijlvolle voorraadbus van Wesco zorg voor een opleving van uw keuken en dat uw verse producten langer goed blijven. Deze voorraadbus heeft een inhoud van liter en is daarmee erg geschikt om een pond meel of suiker, of 2gram gemalen koffie in te kunnen bewaren.


Voorraadbus Wesco Small Rood.

Dankzij het gebruikte roestvrije. Spaghetti maken is superleuk. De Baby Alive Betty spaghetti babypop is een schattig meisje dat om haar spaghetti vraagt! Ze heeft een persje en een bakje bij zich, dus kids kunnen het persje vullen met herbruikbaar poppeneten om het in spaghetti te veranderen!


Doe het eten in haar bakje en voer haar! En als je dan haar luier moet verschonen. Deze zijn beschikbaar in de kleuren oranje, groen en fuchsia. Op deze manier blijft uw spaghetti onbeschadigd en blijft de smaak goed behouden.


In deze handige hoge potten kunt u behalve spaghetti ook uw ontbijtgranen of andere pasta soorten bewaren, zodat deze lekker knapperig en goed op smaak blijven.

Houd je thee, koffie, pasta of granola vers met onze collectie potten en blikken. Kies uit glazen voorraadpotten, broodtrommels of stijlvolle blikken. En niet alleen potten en dozen, ook glazen en voorraadbussen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen cocktailpot. Of een kaas- of vleeswarendoos.


En naast voorraadpotten en voorraadbussen vind je ook koektrommels en theedozen. In deze stijlvolle voorraadbus kan je niet alleen de spaghetti opbergen, ook geeft deze bus precies aan hoeveel je nodig hebt voor je maaltijd! DROPPAR voorraadpot met deksel, frosted glas, roestvrij staal Diameter: cm. Vind tupperware voorraadbus op Marktplaats.


Twee spaghetti voorraadbussen (beide met spaghetti -maatje) en nog een. Heel veel verschillende voorraadbussen , die kun je vinden bij Brabantia! Zo kun je alles in je keuken gemakkelijk opbergen én ziet het er ook nog eens super leuk uit. Met de verschillende designs en kleuren zit er altijd wel een voorraadbus bij die jij mooi vindt. De spaghetti toren is namelijk meer dan een elegante en mooi vormgegeven voorraadbus , hij heeft ook een zeer praktische functie.


De deksel kun je instellen op het aantal te bereiden porties pasta. Daarmee is een bekend probleem opgelost. Immers, wie heeft er niet getwijfeld of de handvol spaghetti nu te veel of te weinig is voor het aantal eters.


Kleurrijke voorraadbus Deze kleurrijke voorraadbus fleurt je hele keuken op én houdt onder andere je koffiebonen, pasta, suiker lang vers.

De bus is voorzien van een acryl venster , waardoor je de inhoud goed kunt zien en dus in de gaten kunt houden hoeveel voorraad je nog hebt. De verchroomde deksel sluit de bus hermetisch af. Zorg dat al je ingrediënten en etenswaren vers blijven in een van onze voedselopbergers: van voorraadpotten tot trommels. Kom langs in de winkel of via IKEA. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts