woensdag 28 november 2018

Plastisol kleurenkaart

Er kunnen aan deze lijst geen rechten ontleend worden. Staalplaat met plastisol HPS coating. Wij leveren gekleurde staalplaten met een plastisol HPS coating in een groot aantal kleuren met een maximale lengte van 4. PLASTISOL (HP200) Solano Nature leermotief ArcelorMittal - coating dikte 2μm. Voorbeelden binnenkort beschikbaar.


Plastisol zetwerk is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Wij zijn al jaar het vertrouwde adres voor al uw plastisol zetwerk op maat. Door de dikke laklaag (pvc-verf met HPS-structuur) biedt plastisol uitstekende weerstand aan corrosie. Je kunt natuurlijk ook de Colorcoat HPS2Ultra kleurenkaart downloaden (pdf MB) of bij SAB-profiel aanvragen. De collectie op de kleurkaart bestaat uit kleuren, waarvan Signature kleuren, Classic kleuren en Matt kleuren.


Het ingewalste motief geeft het product een hogere lichtreflectie, minder vuilaanhechting en een modernere uitstraling. Om technische redenen wijken deze kleuren af van de werkelijke materialen. Onze moderne zetterij produceert élk soort goot, dakrandafwerking en dak- en gevelbekleding die zelfs de meest creatieve en veeleisende vakman maar kan bedenken.


Een overzicht van alle beschikbare kleuren is binnenkort terug te vinden op de kleurenkaart op deze website.

Op maat, op volume, op locatie én op tijd. U vindt in onze webshop producten op het gebied van dakbedekking, dakisolatie, hulpmaterialen, gereedschappen en meer. Ook vindt u hier Solamaster en Solatube. Het product wordt onderworpen aan. GCM constructie en montage b. Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 2Ultra Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma.


FALK Black Matt Uniek is de nieuwste kleur: FALK Black Matt. Deze kleur is speciaal ontworpen voor FALK. Sandwichpaneel dak Ecopanelen zijn goedkoper dan gewone sandwichdakpanelen omdat de binnenschil een dun aluminium vlies is in plaats van een volwaardige stalen plaat. Product is toegevoegd Offerte aanvragen Sluiten. Voorvernikkelde platen worden gefabriceerd uit koudgewalst staal dat in een.


Voor het produceren van de beplating worden verschillende coatings gebruikt. In de beplatings wereld wordt onderscheid gemaakt tussen wand en dakbeplating. Wijzonol is in veel van deze kleuren verkrijgbaar. Er zijn ruim 2RAL-kleuren. Wil jij weten welke RAL-kleuren in het assortiment zitten?


Panelen van bekleed staal ( plastisol , polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

S Het Dakpan-Paneel is een product. Undantag finns dock, t ex vissa organiska lösningsmedel av typ aromater, ketoner och klorerade kolväten. Dit is een vlakke unikleurige deur die 180° kan opendraaien. Bekijk onze kleurenkaart voor beschikbare kleuren.


De dikte en stijfheid van het materiaal maakt dit tot een stevige deur en omvat een mid-span versterking aan de binnenkant van de deur. Keuze uit cilinder- en schuifsloten. Door de dikke pvc laag biedt plastisol uitstekende weerstand aan corrosie en is mechanisch zeer bestendig. De binnenzijde is opnieuw verkrijgbaar. Gangsystemen zijn doorgaans tussen en 3m hoog.


Hoe dan ook ieder gebouw is anders en zodoende ontwerpen en produceren wij onze gangsystemen op maat van uw gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts