dinsdag 6 november 2018

Landelijke kapstok

Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Koop nu kapstokken voor uw huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Aan de kapstok kun je alle jassen hangen. De rieten structuur van de mandjes geven je entree daarnaast ook nog eens een gezellige landelijke uitstraling. Ga voor een landelijke kapstok of een brocante kapstok.


Oud wit of smoke grey, strak van vormgeving of juist romantisch landelijk gedetailleerd hier vind je voor elke entree de passende kapstok. Sfeervolle, landelijke kapstok voor aan de wand voorzien van een massief houten plank als hoedenplank. Deze robuuste wandkapstok bestaat uit een metalen frame dat tevens fungeert als roede waaraan u de jassen, met behulp van hangers, kunt hangen.


Daarom hebben wij in ons uitgebreide assortiment kapstokken in alle soorten. Als je dus een modern interieur hebt, kan je kiezen voor een moderne kapstok en bij een landelijke woning hoort een landelijke kapstok. Niet alleen in de hal is de kapstok een belangrijke accessoire, maar ook in de slaapkamer, badkamer of keuken.


Om praktische redenen en om het vertrek te verfraaien. Eén die past in de landelijke sfeer van uw huis. Een landelijke kapstok met manden. Er zijn dubbele zwarte haken. De gezellige witte Riviera uistraling past helemaal in de zogenaamde witte beachstyle.


Landelijke kapstok

Al onze haken passen prima in landelijke , nostalgische en brocante interieurs. Ook zijn de haken zeer geschikt om zelf kapstokken in rustieke stijl mee te maken, bijvoorbeeld op een mooie eikenhouten of steigerhouten ondergrond. In het ruime assortiment kledinghaken vindt u haken in oude stijl voor iedere kamer in huis. Door de speciale verf -en schuurtechniek heeft deze kapstok een doorleefde uitstraling. Vergelijk prijzen en bestel!


Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wandkapstokken zijn ideaal als je maar beperkte ruimte hebt. Bekijk ons gehele gang assortiment online. Bij Leen Bakker vind je wandkapstokken in vele varianten, materialen en afmetingen.


We hebben bijvoorbeeld wandkapstokken met alleen haken, maar ook kapstokken met een roede voor kledinghangers. Zo kun je ook colberts kwijt aan de kapstok. Dit is een kapstokje speciaal voor de liefhebbers van tafelvoetbal. Ontworpen door de Noorse ontwerper Runa Klock.


Vervaardigd van aluminium met plastic haken. Verkrijgbaar in de kleuren wit-roo wit-groen, wit-blauw en roestvrijstaal-rood. Mooie landelijk brocante regaal, kapstok , keuken of badkamerrek met zwarte, witte, bruine of grijze draadhaken groot of klein. Een kapstok is onmisbaar in de gang of hal van jouw woning, er zijn altijd wel jassen, sjaals of tassen die je van de grond wilt hebben. Landelijke op maat gemaakte kapstok , regaal met brocante uitstraling.


Landelijke kapstok

Deze landelijke kapstok heeft maar liefst zeven oud zwarte dubbele haken waaraan je van alles kunt ophangen. Een goede kapstok geeft lucht aan je jas, brengt overzicht aan en werkt als een sieraad in je hal. Bied je gezin en gasten voldoende ruimte voor jassen, sjaals en de favoriete hoed of beanie, op een mooi vormgegeven kapstok uit onze shop.


Met de handige zoekfunctie zoek je op kleur of merk. De rieten mandjes zijn inclusief en bieden extra opbergruimte. De kapstok dubbele haakjes voor het ophangen van minimaal jassen.


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts