vrijdag 9 november 2018

Musk wierook

Musk wierook

De grootste collectie wierook vind je hier! Wierook tegen de laagste prijzen. Deze geur heeft een stimulerende en energieke werking waardoor hij zeer geschikt is om bij te leren of te ontwaken. Musk geeft je een boost die gezonder is dan een energie-drink :-). We doen ons best om alle e-mails binnen werkdag te beantwoorden.


Musk heeft een activerende, bewustmakende en energie sterkende invloed. Het is een actieve geur die goed werkt om bij te studeren of te werken en als hulp om `s morgens wakker te worden. Deze wierook geeft zelfvertrouwen, bescherming en kracht. Musk wierook heeft een mystieke geur, met een positieve invloed op het bewuste en onderbewuste. Snelle levering van goede kwaliteit wierook tegen een goede prijs!


Ik heb al enkele keren wierook besteld en het ook elke keer weer de volgende dag geleverd gekregen. Hem is wereldberoemd om zijn traditionele wierook , vervaardigd uit speciaal geselecteerde exotische houtsoorten, harsen, bloemen en fijne etherische oliën. Mira wierook laat je even genieten van een mooi leven met geuren en kleuren. De pakjes zijn met de hand in vrolijke kleuren gemarmer wat elk pakje uniek en persoonlijk maakt.


Alle wierook vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. R heeft een ongeëvenaarde reeks voor elke stemming en productie van de hoogste kwaliteit.


Geef beoordeling Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren. De soorten wierook van Darshan zijn bekend over de hele wereld. Een heerlijke musk wierook. Er zijn nog geen beoordelingen. Het pak bevat wierook stokjes.


Musk wierook

Be the first to review “ Musk wierook ” Reactie annuleren. Hem rose musk wierook (pakje a stokjes) geniet van de heerlijke geur van wierook. Naast deze aanbieding heeft lalashops.


Witte musk heeft nog een fijnere geur dan musk. Musk maakt en verbetert je energiebalans. Hij is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vele aroma’s, vooral in heerlijke bloemen- en kruidengeuren.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. MUSK : Heeft een stimulerende werking. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Geeft zelfvertrouwen, bescherming en kracht. MYRRHE: Afkomstig van de Balsa struik waar de hars uit wordt gewonnen deze komt uit Arabië en Somalië. Het is een van de oudste wierook soorten en wordt al vermeld in het oude testament.


Ze brengt vrede en succes, het geeft ontwikkeling van een hogere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts