dinsdag 27 november 2018

Horloge edifice

Edifice Horloge op Vergelijk. Find casio edifice vandaag! Koop je Horloge nu bij Lucardi. EDIFICE - horloges zijn de ideale mix van intelligente functies, sportieve elegantie en innovatieve techniek. Doordat de horloges weinig stroom verbruiken, gaat de batterij lang mee.


Bovendien kunnen sommige horloges met zonne-energie worden opgeladen, zodat de batterij nooit hoeft te worden vervangen. Binnen de collectie vind je zowel modellen met een leren band als met een band van edelstaal, zo is er voor elke gelegenheid een passend horloge te vinden. Ze hebben bijvoorbeeld een automatische kalenderfunctie, een stopwatch, radio-ontvangst, een aftelfunctie, een timer en zelfs verschillende wekkerfuncties. De exacte waterdichtheid kunt u gemakkelijk terugvinden op het horloge zelf. Bluetooth Smart Dit horloge is uitgevoerd met energie-besparende Bluetooth technology, die zorgt voor een zuinige data transfer bij een druk op de knop.


Dankzij de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert wordt de oplaadbare batterij voortdurend opgeladen. Een batterijwissel is daarom nooit nodig. Is het horloge een kado, dan pakken wij het gratis feestelijk voor je in. Bestel je een horloge met een stalen ban dan doen wij er een gratis tool inclusief instructieboekje bij, zodat je de band zelf op maat kan maken.


Horloge edifice

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Alle EDIFICE -modellen hebben een massief edelstalen kast, mineraalglas of bijzonder krasbestendig saffierglas en zijn tot bar waterdicht. Modellen met Tough Solar-functie zetten lichtenergie om in stroom en zijn daardoor bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Pas het filter toe om uw persoonlijke favorieten te vinden.


Ze zijn verkrijgbaar als hele simpele maar uiterst stijlvolle dress watches, tot horloges met diversen functies als Zonne-energie, Kompas en Radio Controlled. De alarmfunctie op het horloge helpt je namelijk aan belangrijke afspraken of terugkerende gebeurtenissen te herinneren. De CASIO Collection bevat verschillende dames- en herenhorloges, alsook horloges voor zowel hem en haar, in allerlei kleuren, vormen en stijlen.


Horloge edifice

Binnen de horlogecollectie vindt u modellen met zowel een leren band als een band van hoogwaardig edelstaal. Zo is er voor elke gelegenheid een passend horloge te vinden! CASIO EDIFICE ECB-900DB-1AER HORLOGE BLUETOOTH SOLAR.


Uniek in zijn ontwerpen en functionaliteit. Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is blauw en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!


Horloge edifice

Hallo hierbij verkoop ik mijn horloge van het merk edifice met een stalen schakel armband horloge is nog in goede staat ophalen. Specialistisch advies nodig? Technisch is EDIFICE een van de modernste horloges in zijn soort.


De modellen zijn de perfecte samensmelting van intelligente functionaliteit, sportieve elegantie en innovatieve technologie. Deze Casio horloges worden namelijk opgeladen door de zon! Innovatie staat centraal en dat is ook zeker te zien.


Nooit meer een batterijtje vervangen dus. Naast een solar wijzerplaat zijn de horloges ook voorzien van een stopwatch en een wereldtimer. Bestel uw Casio horloge online bij Juwelierswebshop.


In onze collectie zijn zowel digitale Casio horloges als analoge horloges te vinden, voor heren en dames. Ga je voor een klassieke stalen of gouden Casio horloge of juist voor een vintage plastiek exemplaar? Wat je ook doet, met Casio ben je verzekerd van een stijlvol modieus horloge.


Horloge handleidingenarchief Gebruik deze pagina om een kopie van de CASIO horologe handleidingen in PDF formaat te downloaden. Om de handleiding te downloaden, vult u onderstaand het 4-cijferig (of 3-cijferig) nummer in van de module van uw horloge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts