woensdag 7 november 2018

Plakplastic deur

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. De volgende werkdag al in huis!


Een deel van ons plakplastic vind je terug in onze showroom. Kom gerust eens langs om het plakfolie hier te bekijken!

Hier kun je ook persoonlijk advies krijgen van één van onze medewerkers. Om het plakplastic perfect te plakken kun je een rakel gebruiken. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde raamfolie voor de voordeur. Makkelijk zelf online ontwerpen en bestellen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van raamfolie.


Plakfolie hout dessins oa.

Het plaatsen van het folie is een precies werkje, neem hier voor de tijd en zorg dat er geen luchtbellen onder het plakfolie blijven zitten. Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren , kasten, balies, keukenkastjes, etc. Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look!


Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Meer privacy met raamfolie.


Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Bestel direct online of bezoek één van. Raamfolie of plakplastic kun je ook decoratief gebruiken. Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Denk hierbij aan een deur , een bar, een vensterbank, een tafelbla keukenkastjes of bloemenvaasjes. Met plakplastic kun je gemakkelijk en snel een nieuwe look geven aan je interieur.


Ook deuren en boekenplanken zijn met plakfolie te bekleden. Denk aan een nieuw uiterlijk voor een tafel, kastje of vensterbank. Verder is er speciaal plasticfolie voor ramen te koop.

Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien. Hierboven ziet u diverse voorbeelden van gesneden raamfolie voor op deuren (voordeur, kantoordeur) en ramen. Van een enkele gesneden raamfolie voor op de voordeur van een particulier, tot vele honderden meter gesneden raamfolie in een kantoren complex.


Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Welkom bij deplakplasticsite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts