vrijdag 9 november 2018

Histor muurverf 9010

Histor muurverf op Vergelijk. Muurverf al vanaf €1online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 295. Snel klaar zijn met je verfklus?


Histor muurverf 9010

Deze muurverf is van hoge kwaliteit en makkelijk verwerkbaar. Na het aanbrengen van één laag Monodek ben je al klaar met je muur of plafond. Zo wordt schilderen wel heel makkelijk.


Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Hardnekkig vuil is makkelijk te verwijderen met een vochtige schoonmaakdoek, zonder dat je muur hiervan gaat glimmen. Een ideaal product voor bijvoorbeeld keukens en kinderkamers. De inhoudsmaat is liter. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Histor muurverf 9010

Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag. Hartstikke leuk, maar niet op de muur. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf.


Deze kleur wit is namelijk minder hard dan standaard wit, maar oogt toch heel fris. Het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en voor het overschilderen van oude muurverflagen. Wij mengen elke kleur in de gewenste.


Al heel wat afgeschilderd in de loop der jaren, evenals al wat merknamen uitgeprobeerd. Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes.


De muurverf blijft daarbij mat na reinigen. Ideaal geschikt voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes binnen zoals keuken, gang en kinderkamers. Zuiver wit is een uitermate geschikte kleur voor muren, plafonds en kozijnen.


Deze tint is namelijk net niet te wit-wit en zorgt er dus voor dat een kamer lekker fris oogt en niet te kil aanvoelt. Heb jij een huis waarin echt geleefd wordt, dan is deze muurverf ideaal. De verf dekt goed en geeft een mooi.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. De witte tint wordt heel veel gebruikt voor bijvoorbeeld kozijnen en deuren. In de industrie wordt deze kleur vaak gebruikt als standaard kleur.


De kleur is zelfs zo populair, dat fabrikanten hem standaard op voorraad maken voor bijvoorbeeld muurverf. Dus ben je op zoek naar een nieuw laagje verf in jouw nieuwe huis? Geef bij de omschrijving aan welke kleurcode u wenst te hebben. HORNBACH biedt een groot assortiment aan witte muurverf. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Is latex verf hetzelfde als witte muurverf ? JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts