maandag 19 november 2018

Terracottapotten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom bij TerracottaSpecialist. Dit willen wij u als Terracotta -liefhebber bieden: achtergrondinformatie over (ongeglazuurde) Terracotta producten o. Je binnenplanten staan nog mooier met een stijlvolle sierpot. Kies uit ons ruime assortiment plantenhangers en losse potten van staal, steen of kunststof.


Deze Terracotta bloempotten zijn uitgevoerd in hoogwaardig gebakken aardewerk in naturel Terra aarde tint.

Deze kleur past prima in de woning van iedere hipster! Super leuk in combinatie met stoere cactus of hippe vetplant. Terracotta potten zien we volop terug in interieurs, in combinatie met het mooiste groen. Wij inspireren graag met een aantal voorbeelden. Het mooie van terracotta bloempotten is, is dat ze de kleur hebben van klei.


De rood bruine kleur geeft een warm uitstraling aan je woonkamer of terras. De meeste terracotta potten van fleur. Er zijn handgemaakte versies en fabrieksmatige versies beschikbaar.


Nieuw Ophalen of Verzenden.

Het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt en het heeft een leuk, speels effect. Ideaal voor in een tuin, ook wanneer je niet veel ruimte. Nog nooit zoveel moois met terracotta gezien en de potten van Tero Kuitunen zijn daar een voorbeeld van. Er komen geen resultaten overeen met uw zoekopdracht Verwijder één of meerdere zoekopties om. Alle producten zijn volledig handgemaakt in Griekenland.


De kenmerkende oranje kleur doet het goed met planten, maar met een likje verf worden ze nog leuker! Nikos is een jonge onderneming die zich tot doel heeft gesteld handgemaakt Mediterraan aardewerk beschikbaar te maken in een breed assortiment. Door de authentieke uitstraling geeft dit direct een passend sfeerbeeld in de ruimte. Wil je de planten buiten zetten, maar heb je een beperkte ruimte? Dan heb je bij HORNBACH de ruime keuze in verschillende plantenpotten of plantenbakken.


Wat dacht je van de natuurlijke terracotta potten , of grote potten van kunststof. Op zoek naar een leuke plant voor in de tuin? Maar hoe doe je dit eigenlijk en waar moet je rekening mee houden?


Bekijk het online assortiment planten en potten. Of wil je graag een buitenpot of hangende mand? Van klassiek tot modern, van terracotta tot hoogglans bloempotten.


De terracotta potten kunnen zowel binnen als buiten staan. Doordat de pot de wortels kan beschermen tegen lage temperaturen, kan deze gewoon buiten worden geplaatst. In de webshop van Fleurdirect.

Wat inspiratie opdoen op het gebied van plantenbakken of direct plantenbakken kopen? Ook uw plantenbakken zijn te vinden bij TerrasPotten. Plant en pot kun je zien als één geheel. En wat buiten mooi staat, past vaak ook heel goed in je interieur. We hebben veel keus in bloempotten en manden, van.


Prachtige, winterharde, terracotta potten van hoge kwaliteit (handmade in Belgium) in talloze afmetingen, modellen en kleuren. De verschillende potten zijn bij ons in de winkel te bezichtigen en kunnen direct aangekocht worden. Ik wil graag terracotta potten verven en zou graag willen weten welke verf daarvoor geschikt is? Als het even kan voor zowel binnen als buiten verf. Heb al verschillende sugesties gehoord zoals muurverf, acrylverf ( op waterbasis?), latex verf.


Maar ik wil het toch eerst zeker weten voor ik eraan begin. Hopelijk kan iemand mij verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts