vrijdag 23 november 2018

Kersen beits

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online.

CetaBever binnenbeits transparant kersen zijdeglans 2ml is een zijdeglans, watergedragen binnenbeits voor al uw houtwerk binnenshuis. GAMMA binnenbeits transparant kersen zijdeglans 2ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Kleurbeits - Kersen TRAE LYX Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen).


Na intensieve droging kan TRAE LYX lak worden aangebracht. Waterbeits is een dunne beits op waterbasis die dient om hout te kleuren.

Vurenhout kan hiermee bijvoorbeeld de kleur van mahonie, kersen of noten krijgen. Let wel: het wordt nooit die houtsoort! Let er wel op als u de acrylkwast besteld dat u kiest voor de acrylkwast! Na het beitsen het object zonder te schuren afwerken. Het is daarom aan te raden om het hout op te schuren tot korrel 1of hoger.


Kersen kan worden afgewerkt met olie, was, lak of beits. Een uv-bestendige afwerking is aan te raden als je niet wilt dat je kersenhouten meubel steeds donkerder wordt. Je geeft nog meer uitstraling aan jouw tuin en maakt het hout nog sterker dan het al is. Met behulp van de verschillende laboratoria van CetaBever ben jij verzekerd van de nieuwste technologieën.


Gegarandeerd het mooiste tuinhek van de buurt dankzij de kwalitatieve beits van dit Hollandse topmerk. Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst.


Uitermate geschikt voor vloeren, trappen, meubelen, deuren e. Kersen donker geeft na afwerking een prachtig elegant effect op uw hout.

Muurverf Meubelverf Lakken. Nitrobeits CBM 2Kersen Antiek is een professionele beits die zeer geschikt is voor eiken. Beitsen voor essen, kersen en noten Bijzonder stijlvol en modern Fijne houtsoorten zoals noten, essen en kersen zijn nog steeds de eerste keuze voor hoogwaardige meubelen en oppervlakken.


Jeger Lazur hout lak beits op waterbasis voor gebruik binnen en buiten. Gratis verzending vanaf €3-Unieke producten. Hierbij blijft de karakteristieke nerventekening van het hout bewaard. De clou beits is alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De inhoud van het zakje oplossen in 2ml heet water en laten afkoelen. Blank hout schuren, stofvrij maken en vooraf licht natmaken met water.


De beits ongeveer uur laten drogen en afwerken met een oplosmiddelhoudende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts