maandag 12 november 2018

Industriele wandplank

Vind industriele wandplank als je nu zoekt. Grote collectie wandplanken vind je hier! Wandplanken tegen de laagste prijzen. Bestel wandplanken online.


Industriele wandplank

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Deze wandplank is uitgevoerd in een houten acacia plankje bevestigd aan een zwart gepoedercoat stalen frame met een vintage afwerking. De plank heeft aan het uiteinden een stoere afgeschuurde boomstamvorm. De wandplanken zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen te combineren, waardoor er decoratieve schappenwanden te maken zijn. Een industriele wandplank maakt van je muur een plaatje om naar te kijken. Bekijk snel het huidige aanbod.


Met industriële wandplanken aan de muur kun je eindeloos variëren. Niet alleen door de variatie in lengte en diepte, maar vooral ook door de soort materialen. Denk aan een zwevende plank van hout, of een wandplank met industriële plankdragers van metaal of leer.


Op zoek naar een industriële wandplank ? Heb jij ook opbergruimte nodig, maar is er geen ruimte voor een kast? Dan is deze stijlvolle wandplank Rachel perfect voor jou! De leggers zijn erg functioneel doordat ze in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor passen alle accessoires naar wens erop! Prachtige wandplanken van zwart metaal in een set van drie.


Industriele wandplank

Ben je op zoek naar wandplanken van metaal? Wij hebben deze set U- wandplanken in de collectie van metaal en met houtlook, door deze combinatie geven de wandplanken een stoere, tijdloze industriële sfeer in ieder interieur. Industriele plankdragers Creëer uw eigen wandplank met deze stoere stalen, industriele plankdragers.


De industriele plankdragers zijn een echte trend item voor uw interieur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Er valt met de wandplank en plankdragers zelf ook creatief te combineren.


Kies bijvoorbeeld voor een marmeren wandplank met een metalen plankdrager en combineer zo met verschillende materialen voor een speelse samenstelling. Met een zwevende wandplank kun je op een creatieve manier je muur decoreren door leuke plantjes, fotolijstjes of andere gezellige woonaccessoires op neer te zetten. Deze zwevende industriële wandplanken zijn gemaakt van ons mooie karakteristieke Barnwood.


Barnwood is afkomstig, zoals de naam het al zegt, uit oude boerderijen en schuren. Het hout is honderden jaren oud en dat is goed aan de planken te zien. De structuur in het hout is erg levendig en zorgt voor een robuuste. Door de industriele looks past de wandplank helemaal bij het interieur van dit moment.


Maar ook is het goed te combineren in welk ander interieur dan ook. Deze set stalen plankdragers zijn stoer. De banden zijn van gepoedercoat staal voor een stoere uitstraling!


Handgemaakt en exclusief bij Loftdeur. Alle planken zijn afgewerkt met een transparante lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts