vrijdag 16 november 2018

Voorstrijkmiddel alabastine

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Wil je een voorstrijkmiddel die niet alleen de hechting verbetert, maar ook. Al na uur is de ondergrond overschilderbaar, dus je kunt snel. Let er goed op dat je de voorstrijk goed uitsmeert.


Voorstrijkmiddel alabastine

Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Voor gebruik goed doorroeren. Aanbrengen met een kwast, blokwitter of kortharige vachtroller.


Zeer sterk zuigende ondergronden twee keer behandelen. Een volgende laag aanbrengen voordat de vorige. U kunt deze voorstrijk gebruiken als voorbehandeling voor latex, sierpleister, muur- en structuurverf op zowel binnen- als buitenmuren.


Geschikt voor binnen en buiten. Je kunt dus snel verder met je verfklus. In slechts een dag geef je de woon- of slaapkamer een volledige metamorfose.


Praxis heeft voor iedere ondergrond het beste voorstrijkmiddel in het assortiment. Te gebruiken als voorbehandeling voor het schilderen, tegelen of egaliseren van steenachtige vloeren. Verbetert de hechting van verf, egaliseermiddelen, tegellijmen etc. Door de snelle droging van het product neemt de klus minder tijd in beslag.


Voorstrijkmiddel alabastine

Dit voorstrijkmiddel zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. Voorbehandeling voor latex, sierpleister, muur- en structuurverf. Tevens is deze voorstrijk geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. Bovendien voorkomt het voorstrijkmiddel aanzetten en kleurverschillen, zo wordt het eindresultaat perfect. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Het is een sneldrogend voorstrijkmiddel dat al na drie uur overschilderbaar is. Van kwalitatieve anti-schimmelbehandeling tot tegelverf en van verfafbijt tot allesvuller. Een watergedragen voorstrijkmiddel gebruik je meestal voor stucwerk en gipsplaten en wordt doorgaans ook verdund met gewoon water. Er is ook voorstrijkmiddel op terpentinebasis voor met name.


Voorstrijkmiddel op terpentinebasis of watergedragen. Je hebt allerlei soorten muren. Denk aan onbewerkte muren, muren met behang of pleisterwerk, betegelde muren of beschadigde muren. De eigenschappen van je muur bepalen welke muurverf je het beste kan kiezen. We testen altijd vooraf of de muur voorstrijk nodig heeft.


Dit kan gedaan worden door een natte doek of spons over de muur te halen. Wanneer de ondergrond het water snel opzuigt, maken wij gebruik van een voorstrijkmiddel. Bij niet zuigende ondergronden is het dus niet nodig om voor te strijken. Draag tijdens het aanbrengen van de voorstrijk een veiligheidsbril om te voorkomen dat er.


Alabastine muurverf: voor elke muur de juiste verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts