donderdag 1 november 2018

Fotolijst 4 foto's

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. U ontvangt de lijst in een geschenkdoos. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Meester: Carrs Model: 1e gehalte zilveren fotolijst voor fotos Herkomst. Fotolijsten in alle formaten, stijlen, materialen en kleuren. Ons assortiment heeft het allemaal.

Neem een kijkje in onze webshop en kijk welke fotolijst het beste aansluit bij jouw wensen. Ideaal om de kamer een persoonlijke toets te geven en tegelijk voor kleur in huis te zorgen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Van dubbele fotolijst tot collage- fotolijst. Een compacte variant van de multi- fotolijst is de dubbele fotolijst. Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden.


Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Alles voor jou en je kindje! Deze zwarte fotolijst heeft een moderne uitstraling en past hiermee bij ieder interieur.


De achterwand van deze collage fotolijst is voorzien van twee ophanghaken, de fotolijst is zowel in portrait als in landscape te gebruiken.

Multi of collage fotolijsten kopen. Dergelijke lijsten zijn bedoeld om meerdere foto’s in te bewaren en te tonen. Met deze fotolijst kun je niet alleen een kleine collage van foto’s maken, maar profiteer je ook nog eens van een ingewerkte, ronde spiegel! Bovendien haal je met dit originele model een vleugje retro in huis!


Meer informatie over de multifoto Eurographics. Een foto collagelijst is daarmee ook een prachtige aanvulling op je interieur. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand. Een passe-partout voor in uw fotolijst. Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts