woensdag 14 november 2018

Klantenservice riviera maison

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Op deze pagina vindt u antwoorden op de meeste gestelde vragen.


De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9. Deze kandelaar geeft net een beetje extra sfeer aan de kaars.

Ontdek onze meubelen en accessoires. Heeft u uw bestelling in de winkel geplaatst, dan kunt u contact opnemen met de winkel waar u uw bestelling geplaatst heeft. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Het gebruik van natuurlijke materialen bepaalt in belangrijke mate het eigen unieke uiterlijk.


Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer. Alle merken stadsfietsen online. Rivièra Maison Collecties.

Op deze website vind je alle informatie over het bedrijf en de nieuwste vacatures. Heb je vragen, neem contact met ons op. Van Donzel heeft een zeer uitgebreide collectie meubelen op ruim 12. De meubels en woonaccessoires passen bijzonder goed in een landelijk interieur, maar ook in een bohemien, klassiek of een modern ingericht huis.


Houd ook onze sale pagina in de gaten voor korting op je aankoop. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Dat is dus zeker een keer de moeite waard om bij ons langs te komen. Perfect passend in een landelijk, maar ook rustig en minimalistisch interieur.


De kussenslopen zijn eveneens effen wit en hebben als bijzonder detail een sierlijke striksluiting aan de zijkant. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De grootste online outlet van Nederland. Geen aanbiedingen en events mislopen? Het Mason Ridge dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig katoen.


Een heerlijke stof met ademende en vochtabsorberende eigenschappen.

Katoen is daarnaast een zachte en soepele stof wat bijdraagt aan ultiem slaapcomfort. Klantenservice Kies jouw winkel. Dit merk ontwerpt en ontwikkelt interieuraccessoires die voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn.


Lichte kleuren worden afgewisseld met donkere kleuren zodat het merk in zowel moderne als klassieke huisstijlen past. Het speelse streepdessin in blauw en wit ademt rust en sfeer uit en past daardoor perfect in de eenvoud en puurheid van een Scandinavisch interieur. Maak het plaatje af met leuke effen sierkussentjes of een zachte wollen plaid. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Wij verkopen geen tafel, maar een diner met vrienden. Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. De accessoires passen bij de tijd van het jaar, omdat er elk seizoen een nieuwe collectie uitkomt. Snel in huis Gratis verzonden.


Onze klantenservice is dag en nacht open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts