donderdag 11 oktober 2018

Feng shui regels

Feng Shui interieur: Algemene regels. Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen. Deze algemene regels zijn toepasbaar voor de volledige woning.


Een vierkante of rechthoekige kamer zorgt voor goede. Volgens de feng shui is de woonkamer een ruimte waarin we ontspannen.

Het midden oftewel het centrum van deze ruimte zou (afgezien van eventueel een kleed en kleine tafel) vrij moeten blijven. Zo geniet je van ruimte en heb je ook ruim zicht in je woonkamer wat de sfeer positief beïnvloedt. Ze kunnen energie versterken, iets vergroten of verdubbelen. Maar wat houd deze Chinese welzijnsleer precies in en hoe kan je haar praktisch toepassen op jouw leefomgeving om je eigen welzijn en geluk een extra duw in de rug te geven? Waar word jij écht blij van?


Vijf essentiële basisprincipes van feng shui voor meer harmonie in huis. Deze organisatieleer wint steeds meer aan populariteit en reikt principes aan om uw interieur harmonieuzer in te richten.

Plaats nooit een spiegel recht tegenover de deur van uw slaapkamer. De spiegel zal de inkomende energie recht naar de deur weerkaatsen, waar deze voor voortdurende storingen bij de toegang tot uw slaapkamer zal zorgen. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de werk- of leefomgeving en de mens zelf. Door het volgen van deze regels , kunt u specifieke energie uit te nodigen in een gebied.


Onze feng shui -tips gelden natuurlijk ook voor de kinderkamer. Feng shui , ook voor de kinderkamer! Je kind spendeert, in tegenstelling tot jou, heel wat tijd op z’n kamer … Hij slaapt, speelt en studeert er waardoor het meestal niet zo ordelijk is. Maar dat is heel normaal, een beetje rommel stimuleert z’n creativiteit. Begin klein en heb er plezier in.


Rechtstreeks aan de mouth of Ch’i — je voordeur — geleverd! Yin staat voor het massieve en onbeweeglijke, en Yang staat voor het lichte en actieve. Het geheel moet immers wel een kloppend plaatje zijn. Dit keer praat ze ons bij over het belang van de achterdeur.


Zen wonen volgens eeuwenoude Chinese regels. Er valt heel wat te leren van andere culturen, en zelfs van eeuwenoude culturen. Urban Jungle in the house!

Planten zijn hip en je vindt ze overal: op het behang, de kussens en in het echt. Therese Uyterlinde voelde als klein meisje al goed aan wanneer ze zich gelukkig voelde in een huis. Als je wilt, kun je een experiment uitvoeren - verander volgens feng shui letterlijk een paar kleinigheden en observeer de consequenties. If you’re ready to incorporate better flow and wellness in your everyday life, here are our feng shui guidelines for every room in your home. Create a home that is in harmony with feng shui.


These essential tips for decorating every room in your house will help promote good energy. Het heeft niets te maken met het aanschaffen van allerlei Chinese en exotische accessoires. Gezondhei humeur en relaties verbeteren in een evenwichtige omgeving. Tegenwoordig worden de waarde van feng shui nu ook over de hele wereld onderkend. Brengt men feng - shui op de juiste wijze in de praktijk, dan kan men de gezondheid bevorderen, relaties verbeteren en voorspoed bewerkelligen in geestelijk en zakelijk opzicht.


Het basisboek feng shui biedt alle benodigde informatie om de pricipes van feng shui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts