dinsdag 2 oktober 2018

Drl tekno

TIP) Nu direct uit Italië geleverd. DRL Tekno prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. De modellen uit het TEKNO -gamma zijn aantrekkelijk vormgegeven en verkrijgbaar in een rechte of gebogen uitvoering. Er zijn hoogte- en breedtematen.


Het aantal ronde buizen per radiator is respektievelijk 2 of 36.

De diameter van deze buizen is Ø mm. Assortiment Tekno van DRL. Het gehele assortiment DRL is bij Sanitairwinkel verkrijgbaar. Deskundig advies en snelle levering. Bestelopties Bestelopties.


Door zijn eenvoudige en toch elegante vormgeving in het wit of andere kleuren past hij in elke badkamer. De radiator is een uitstekende warmtebron, maar verwarmt ook gelijkertijd uw handdoeken. DRL Products is thuis in alle soorten en maten radiatoren, in de RAL- of metaalkleur die u wenst.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.


Achter de schermen bij Tekno. Wie is Tekno en wat doen wij? In deze video nemen wij je mee in de wereld van Tekno en hoe onze prachtige modellen van A tot Z worden.


BTW € Subtotaal excl. De drl tekno designradiator chroom is een oogstrelende handdoekradiator. Drl Designradiator Tekno Recht Chroom 7X 600. Webshop en een echte winkel met showroom en.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Bevestigingsset Tekno recht chroom DRL. Rensa maakt gebruik van cookies, door deze melding te sluiten ga je akkoord met ons cookie beleid. Populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz en MAN zijn beschikbaar in diverse cabine-varianten.


Daarnaast zijn voor alle merken ook o. Hi Guy Today that vedio is not uploude by any brother on the whole of. DRL ELEGANCE RVS RECHT RVS handdoekradiator.

DRL -Products heeft een complete serie handdoekradiatoren die u herkent aan de RVS geborstelde of gepolijste RVS finish. DRL E-COMFORT KTX DRL E-COMFORT MEG 1. Ook het topmerk onder de radiatoren, Cordivari, is met de Katia, Lucida en Stefana helemaal thuis in de design badkamer radiatoren. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.


Vergelijk DRL radiatoren eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de goedkoopste en beste DRL designradiator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts