dinsdag 30 oktober 2018

Kneedbaar hout

Kneedbaar hout

Carbolineum Vervanger Kopen? Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Als modelscheepsbouwer ben ik op zoek naar een manier om zelf kneedbaar hout te maken? Zeker heb ik weet van dat men kneedbaar hout kan kopen in alle kleuren en houtsoorten, maar ik heb een nogal grote hoeveelheid nodig en beschik over grote hoeveelheid schuurstof.


Kneedbaar hout

Zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. Je kunt het product binnen en buiten toepassen en er zitten geen oplosmiddelen in. Het kneedbaar hout is bovendien verkrijgbaar in kleuren die onderling mengbaar zijn. Zo creëer je altijd de goede kleur! Door zijn goede kwaliteit wordt het kneedbaar hout veelvuldig voor parketvloeren toegepast.


Tevens is het kneedbaar hout geschikt voor buitentoepassingen, mits zorgvuldig afgelakt. De kleuren zijn onderling mengbaar zodat elk gewenste kleur te maken is. Aanbrengen met een plamuurmes en zo glad mogelijk afwerken.


Kneedbaar hout

Na droging (– uur) eventueel schuren. Kneedbaar Hout kan rechtstreeks vanuit de tube verwerkt worden. Met deze plamuur, verkrijgbaar in lichte eik en naturel, repareer je scheurtjes en gaatjes in hout. De plamuur is meteen klaar voor gebruik en bevat geen oplosmiddel.


Maximale laagdikte van 1cm. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Opschuren na drogen (ong. minuten). Grotere gaten in meerdere lagen opvullen. Wacht met de volgende laag tot de eerste volledig droog is.


Tube direct na gebruik sluiten. Geschikt voor buitentoepassingen mits zorgvuldig afgelakt. Een gebruiksklaar, oplosmiddel gebaseerd houtvulmiddel in diverse actuele kleuren. Dit is voor vele professionele gebruikers voldoende reden om het kneedbaar hout , vaak op grote schaal, toe te passen.


Bij kleinere reparaties kunt u ook gebruikt maken van een transparante beits of lak. Het vulmiddel voor hout werkt net als uw houtproduct en zal dus niet anders zwellen of krimpen dan uw werkstuk. Je kunt de houtvuller gebruiken voor naden, scheuren en gaatjes in het hout.


Het droogt snel en krimpt niet. Doel van dit product: Vult kleine scheurtjes en gaten in hout. Gebruiksklaar, sneldrogend houtvulmiddel met minimale krimp in diverse houtkleuren.


Alabastine kneedbaar hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. Laat een snelle verdere behandeling van het hout toe. Praktisch krimpvrij waardoor meestal slechts behandeling noodzakelijk is. Kan na drogen behandeld worden als hout (schuurbaar en zaagbaar).


Een mat, weerbestendig vulmiddel voor gaten en kieren in hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts