woensdag 10 oktober 2018

Hoofdbord brocante

Wegens nieuwe interieur verkoop ik deze mooie hoofdbord die ik met alle liefde heb gekocht en gebruikt. Hoofdbord hoofdframe bedframe leirvik Ikea brocante. Ik heb een hoofdbord over van het ikea bed leirvik.


Ik gebruik deze niet dus iemand mag hem kopen voor een kleine. Brocante hoofdbord Auk gAaf! Super mooi brocante hoofdbord.

Mooi brocante hoofdbord voor achter het bed. Wil jij jouw slaapkamer opvrolijken? Kies er dan voor om een mooi brocante hoofdbord op maat te laten bekleden door Stoffeershop. Wij ontwerpen voor jou een uniek hoofdbord , gemaakt van de mooiste stoffen en van de beste kwaliteit. Bekijk alles met brocante hoofdbord ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Hoe kiest u het juiste formaat hoofdbord ? Als u dat niet wilt, kiest u een kleiner formaat bed of mailt u ons het gewenste formaat.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over uw hoofdbord. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Home Contact Winkelmandje (0) NIEUWS Nieuwste producten.


ANTIEK BROCANTE Bestek en servies Keukenspullen. Info over hoofdbord bed brocante. Resultaten van zoekmachines! Tip: Bent u wel weg van de vorm, maar niet van de kleur?


Een hoofdbord kunt u eigen maken door het te beplakken met behang, te verven in de gewenste kleur of te beschilderen met sjablonen. Dit geeft gelijk een andere look. Aanbiedingen van hoofdborden in barokstijl Helaas hebben wij op dit moment geen aanbod voor brocante hoofdborden op.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meet in je slaapkamer op hoe groot jij jouw hoofdbord wilt maken. Je kunt ervoor kiezen om het hoofdbord even breed te maken als je bed.


Je kunt er ook voor kiezen om het hoofdbord breeder te maken dan je bed zodat je er evt nog nachtkastjes of plankjes aan toe kunt voegen. Hout is een perfect materiaal om wat gezelligheid in je (witte) slaapkamer te brengen. Dit hoofdbord is gemaakt van verschillende houten vierkanten.


De kleur kan je zelf bepalen, op deze foto is bijvoorbeeld gekozen voor een donkere lak.

Een brocante bed in landelijke stijl geeft je kamer iets romantisch. Bij ons vind je de mooiste bedden in brocante stijl voor de kinderkamer of slaapkamer. Zijn de standaardformaten niet wat je zoekt?


Wij maken ook steigerhouten bedden op maat! Dan kun je altijd een hoofdbord op maat laten maken. Wij kunnen elk aangegeven formaat voor je fabriceren, denk bijvoorbeeld aan extra brede en hoge hoofdborden. Je bed of boxspring krijgt hiermee een enorme style-upgrade en maakt het gelijk tot de eye-catcher in de slaapkamer.


Montage is simpel, je kan er voor kiezen het hoofdbord tussen het bed en de muur te klemmen, of je gebruikt de meegeleverde bevestigingshaken om het hoofdbord aan je bed of boxspring te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts